Ανακοίνωσε Νιούλεϊ στην ΑΕΚ ο… Ραζνάτοβιτς

Η μεταγραφή είναι γνωστή εδώ και μέρες. Πλέον είναι κι επίσημη, αν κι όχι ακόμη από την ομάδα. Ο Μπραντ Νιούλεϊ είναι οριστικά παίκτης της ΑΕΚ,

Αυτό έκανε γνωστό μέσω Twitter ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο 32χρονος Αυστραλός φόργουορντ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Σίδνεϊ Κινγκς, αναμένεται μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες στην Αθήνα.

Ο Νιούλεϊ, που το 2007 επελέγη στο «54» του ντραφτ από τους Ρόκετς, έπαιξε τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας στην Ελλάδα, σε Πανιώνιο και Πανελλήνιο, έχοντας 10,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα με τους «κυανέρυθρους» τη σεζόν 2007/08 και 11 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 κλέψιμο με τους «ολυμπιονίκες».

Εν συνεχεία πέρασε από Μπεσίκτας, Λιέτουβος Ρίτας, Βαλένθια και για τέσσερις σεζόν στη Γκραν Κανάρια, ενώ τον Ιούνιο υπέγραψε για τρία χρόνια στους Σίδνεϊ Κινγκς, με τους οποίους είχε φέτος 17,5 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 2 λάθη ανά αγώνα.

Το 2003 κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων με την Αυστραλία στη Θεσσαλονίκη και από το 2016 αποτέλεσε μέλος της εθνικής του ομάδας δίνοντας το «παρών» σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, πλην των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, όταν και δεν επελέγη στη δωδεκάδα.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...