Ανακοίνωση της εταιρείας Αφοί Παπαδόπουλοι ΑΒΕΕ “ΟΞΥΛΟΣ” για τα κρούσματα Κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην επιχείρηση

Αντίρριο,23/2/2021

Δελτίο τύπου

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ «ΟΞΥΛΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει τους πελάτες της και εν γένει την τοπική κοινωνία ότι εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα του ιού Sars-CoV-2 σε εργαζομένους στο εργοστάσιο της που δραστηριοποιείτε στο Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας.

Η διοίκηση της εταιρείας όταν ενημερώθηκε για το συμβάν , με αίσθημα ευθύνης άμεσα, επικοινώνησε με τους εργαζόμενους της δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή της. Στην συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ και με τον ιατρό εργασίας και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν σε δεκαήμερη κατ’ οίκον καραντίνα αφού εμφανίζουν ήπια συμπτώματα.

Σας γνωρίζουμε ότι έχοντας ως γνώμονα την υπευθυνότητα αλλά κυρίως την ασφάλεια των υπόλοιπων εργαζομένων μας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, προβήκαμε :

1.Σε προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησής μας οικειοθελώς,

2.Προτρέψαμε σε τεστ ανίχνευσης του ιού Sars-CoV-2 όλους τους εργαζομένους μας , όπου και έκαναν και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

3.Πραγματοποιήσαμε άμεσα μικροβιοκτονία – απολύμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας ( χώρος παραγωγής, λογιστήριο, εκθεσιακός χώρος) από πιστοποιημένη εταιρεία.Θα θέλαμε να ενημερώσομε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που λάβαμε και προβλέπονται, το εργοστάσιο μας ξεκινάει αύριο πάλι την λειτουργία του τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο πρωτόκολλα και με επαγρύπνηση για την προστασία όλων.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους συναδέλφους μας και εγγυόμαστε για την συνεχή προστασία των εργαζομένων, πελατών και συνεργατών μας.

Το ΔΣ της Εταιρείας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...