Ανακοίνωση του δήμου Ναυπάκτου για την κτηματογράφηση Ανατολικά-δυτικά της πόλης.

bb

Σας πληροφορούμε ότι η διαδικασία της πρώτης ανάρτησης για την Κτηματογράφηση Δυτικής και Ανατολικής επέκτασης σχεδίου πόλης Ναυπάκτου αρχίζει στις 11/08/2011 και θα ολοκληρωθεί στις 9/9/2011. Στην διαδικασία της πρώτης ανάρτησης όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν κάνει Δήλωση ιδιοκτησίας μπορούν να υποβάλουν παρατηρήσεις και ενστάσεις επί των κτηματολογικών διαγραμμάτων και πινάκων.

Οι ενστάσεις και οι παρατηρήσεις θα εξεταστούν και θα ακολουθήσει η δεύτερη και τρίτη ανάρτηση μετά από σχετικές ανακοινώσεις. 
 
Η ανάρτηση των κτηματολογικών σχεδίων και πινάκων θα γίνει στο ισόγειο του Δημαρχείου στη Ναύπακτο κατά τις εργάσιμες ήμερες και ώρες και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας http://www.nafpaktos.gr/, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2634026403 
 
Τα στοιχεία της Ανάρτησης είναι: 
α) Ο Κτηματολογικός Πίνακας, τύπου Α και Β που περιλαμβάνει το σύνολο των δικαιωμάτων μιας περιοχής, όπως τεκμηριώθηκαν από τους τίτλους και τα υπόλοιπα στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά τη διαδικασία της κτηματογράφησης. 
 
β) Το Κτηματολογικό Διάγραμμα, στο οποίο απεικονίζονται τα γεωμετρικά στοιχεία των ακινήτων (όρια, θέση). Παράλληλα θα γίνεται και συλλογή νέων δηλώσεων ιδιοκτησίας για όσους δεν πρόλαβαν την προηγούμενη περίοδο.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...