Ανακοίνωση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

bb

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ,επανέρχεται στην πρόταση που διατύπωσε ο Εκπρόσωπός του στην Διακομματική Επιτροπή, Γ.Γραμματέας του Συνδέσμου, Διαμάντης Θεόδωρος, αλλά και σε συνέντευξη του μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής, για DEBATE μεταξύ ΟΛΩΝ των Πολιτικών Αρχηγών των κομμάτων που μετά από την ανακήρυξη τους από τον Αρειο.Πάγο θα κατέλθουν στις εκλογές της 6-5-2012.
Τι φοβούνται οι Αρχηγοί των εντός της Βουλής Κομμάτων και δεν υιοθετούν αυτή την πρόταση;


Ο Ελληνικός λαός δεν δικαιούται να γνωρίζει την ύπαρξη και άλλων πολιτικών σχηματισμών ,τις θέσεις τους ,το πρόγραμμά τους ,ειδικά σήμερα που το υπάρχων πολιτικό κατεστημένο αποδοκιμάζεται συστηματικά;
Τι παραπάνω έχει να προσφέρει ένα ”κλειστό” DEBATE, μεταξύ των Αρχηγών των εντός Βουλής κομμάτων και πολύ περισσότερο μεταξύ των Αρχηγών ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ . που τόσος λόγος γίνεται , απο αυτά που ήδη γνωρίσαμε με τα έργα τους χρόνια τώρα ,αλλά ειδικώτερα τον    τελευταίο  καιρό;Τι    να    μας  πουν;
Απο ιδρύσεως του ,21-11-2011, δεν είχε πρόσβαση στα ΜΜΕ. Ο αποκλεισμός αυτός στέρησε τον Ελληνικό λαό από το ύψιστο αγαθό ,αυτό    της   ενημέρωσης.

Παρόλα αυτά με συνεχείς περιοδείες και πολιτικές εκδηλώσεις κατάφερε να κατέρχεται σε ‘όλη την Επικράτεια πλήρης συνδυασμών. Μόλις σήμερα ,δέκα μέρες πριν τις εκλογές ,κατόπιν Διυπουργικής απόφασης του εδόθη ελάχιστος τηλεοπτικός χρόνος σε σχέση με τα εντός Βουλής κόμματα που πέρα απο την μόνιμη τους καθημερινή προβολή επί έτη τώρα ,ξεκίνησε η προεκλογική τους τηλεοπτική εκστρατεία πολύ νωρίτερα.
Η προκήρυξη εκλογών πρέπει να αποτελεί κοινή αφετηρία τηλεοπτικής προβολής για όλα τα κόμματα που πληρούν τις προϋποθέσεις της Εκλογικής νομοθεσίας ,εντός η εκτός Βουλής.
Αυτό σημαίνει ισονομία, ισοπολιτεία και πραγματική Δημοκρατία!
 

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...