Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για τον αγνοούμενο Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία

bb

Σε αυξημένη επαγρύπνηση βρίσκεται το υπουργείο Εξωτερικών μετά την εξαφάνιση του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη της υπόθεσης και βρίσκεται σε ανοιχτή συνεννόηση με τις βραζιλιάνικες αρχές.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Μπραζίλια ενημερώθηκε, χθες, από τους οικείους του Πρέσβη της Ελλάδας στην Βραζιλία, κ. Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος είχε μεταβεί στην πόλη του Ρίο κατά τη διάρκεια της άδειας των Χριστουγέννων, ότι από την Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του.

Κατόπιν άμεσων ενεργειών του Υπουργείου Εξωτερικών ζητήθηκε η πλήρης κινητοποίηση όλων των αρμοδίων Αρχών της Βραζιλίας, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία ως προς την υπόθεση.

Το υπουργείο Εξωτερικών και η Ελληνική Πρεσβεία στην Μπραζίλια παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την υπόθεση και προβαίνουν, σε στενή συνεργασία με τις βραζιλιάνικες αρχές, σε όλες τις δέουσες ενέργειες».

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...