Αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων στίβου αποφάσισε ο Γυμναστικός Ναυπακτιακός Σύλλογος….

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυπακτιακού Γ.Σ. στη συνεδρίασή του στις 8 Οκτωβρίου 2012 αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων στίβου (τμήμα υποδομής, προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα στίβου)του σωματείου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε σεβόμενοι την προσπάθεια των αθλητών μας,  των προπονητών μας και των γονέων των αθλητών ως έσχατο μέτρο στην κρίση αυτή που επιφέρει για το στίβο της πόλης μας η  απόφαση που πάρθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας στη συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου  2012 σχετικά με τα επικείμενα  έργα βελτίωσης στο «Παπαχαραλάμπειο» Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου και στα οποία δεν περιλαμβάνεται κανένα έργο σύγχρονων υποδομών στον κλασικό αθλητισμό.

Η ετήσια  γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου που θα διεξαχθεί στις 20/10/2012 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 27/10/2012, θα αποφασίσει οριστικά για την αναστολή ή μη της λειτουργίας του.

Καλούμε δε τον φίλαθλο κόσμο της Ναυπάκτου, ανεξάρτητα από πιο άθλημα υπηρετεί, να συμπαρασταθεί στο Σύλλογό μας στην προσπάθειά του να έχει ένα στάδιο σύγχρονο και λειτουργικό για τα όλα τα αθλήματα προς όφελος της νεολαίας της περιοχής μας στην κρίσιμη εποχή που βιώνουμε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...