Ανατροπή στην τραγική υπόθεση του νεκρού βρέφους – Ενδέχεται να μην είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά

Ανατροπή στην τραγική υπόθεση του νεκρού βρέφους – Ενδέχεται να μην είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά
Παίδων: Ανατροπή με το νεκρό βρέφος - Ενδέχεται να μην είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά


17/02/2020 – 20:37

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία που έχασε τη ζωή του, να μην είχε τελικά κακοποιηθεί σεξουαλικά, όπως ανέφερε αρχικά ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους, στην κατάθεσή της, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα. Όπως είπε, λόγω του προβλήματος υγείας που είχε, το παιδί δεν τρεφόταν σωστά και ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα. Μάλιστα, η μητέρα, όταν προσήλθε την Κυριακή στο νοσοκομείο, είχε μαζί της τον ιατρικό φάκελο του παιδιού, καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις, εξαιτίας του προβλήματος με την υγεία του.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, κι ενώ η προανάκριση για την τραγική υπόθεση συνεχίζεται, οι ιατροδικαστές και κυρίως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του νεκρού βρέφους, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κακώσεις να προκλήθηκαν από την αντιεπιληπτική αγωγή σε υπόθετα που λάμβανε από τους γονείς του, και μάλιστα όταν βρισκόταν σε φάση επιληπτικών σπασμών, όπου με την αντίσταση που έπρεπε να κρατήσουν οι γονείς, ενδεχομένως με τα δάχτυλά τους ή με κάποιο όργανο να προκάλεσαν άθελά τους τον τραυματισμό του κοριτσιού στο ορθό.

Η νεκροψία-νεκροτομή στο άτυχο βρέφος από τον ιατροδικαστή, παρόντων δύο ακόμη συναδέλφων του, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, και κατέληξαν πως το παιδί ξεκάθαρα κακοποιήθηκε παρά φύση, ενώ τα αίτια θανάτου του θεωρούνται απροσδιόριστα και ελήφθησαν ιστοί για ιστολογική εξέταση. Πιθανόν να οφείλεται στην μικροκεφαλία από την οποία έπασχε ίσως μετά από κάποιον σπασμό.

Πρόσθετα ελήφθησαν γενετικά δείγματα για σύγκρισή με τους υπόπτους ώστε να υπάρξει τυχόν ταυτοποίηση δράστη αν υπάρχει.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...