Ανατροπή στη Γ’ Εθνική με τις δηλώσεις συμμετοχής!

Ο λόγος που οι δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παίρνουν παράταση.

Μολονότι στις αρχές Ιουνίου η επιτροπή πρωταθλήματος είχε «κλειδώσει» το πλάνο για τη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν, προέκυψε ανατροπή με… αίτια σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων.

Στις αρχές Ιουνίου, η ΕΠΟ και η αρμόδια επιτροπή είχε αποφασίσει να δώσει χρονικό περιθώριο στους συλλόγους μέχρι τις 5 Ιουλίου για την υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες της mikriliga.com ωστόσο αναφέρουν πως θα υπάρξει παράταση και μάλιστα μεγαλύτερη από όσο αναμενόταν ή κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Για την ακρίβεια στην επιτροπή πρωταθλήματος σκέφονται να πάνε το deadline μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου!

Αυτό πιθανότατα θα επικυρωθεί στο συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Πέμπτη στην Ομοσπονδία. Ποιος είναι ο λόγος της ανατροπής στις δηλώσεις συμμετοχής; Ο Ηρακλής!

Πηγές της mikriliga.com υποστηρίζουν ότι στην ΕΠΟ έχουν αποφασίσει να περιμένουν τις εξελίξεις με τον Γηραιό, πόσο μάλλον από την στιγμή που με την αβεβαιότητα που επικρατεί είναι ορατό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική.

Για την ώρα πάντως υπάρχουν ήδη απώλειες από τις 116 ομάδες που υποτίθεται ότι θα ξεκινούσαν στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν.

Έχουν αποχωρήσει οι ΑΟ Πρόννων (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Όλυμπος Αγιάσου (ΕΠΣ Λέσβου), ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού (ΕΠΣ Σάμου), Κανάρης Νενητών (ΕΠΣ Χίου), ενώ απίθανο θεωρείται να δηλώσει συμμετοχή o Kιλκισιακός καθώς και ο ΑΟ Κατασταρίου. Αν προσθέσουμε και την συνένωση της Πελλάνας με την Σπάρτη, οι αποχωρήσεις πριν καν το deadline αυξάνονται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...