Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στη βάπτισή μου όταν βγήκα από την κολυμβήθρα

Τα όσα υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης ότι έγιναν κατά τη διάρκεια της βάπτισής του σχολίασε με καυστικό τρόπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι σχηματίστηκε σταυρός στη βάπτισή του με τον Νίκο Ανδρουλάκη σε συνέντευξή του στο Kontra Channel να «αποκαλύπτει»  σχηματίστηκε βγαίνοντας από την κολυμβήθρα.

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Kontra Channel.

Στην συνέχεια αναρωτήθηκε αν αυτή είναι σοβαρή αντιπολίτευση  και πρόσθεσε… «Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Απαξιώνουν τη συζήτηση και δίνουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να το παίζει ο σοβαρός κυρίαρχος πόλος. Θέλω ο ελληνικός λαός να κρίνει ποιος έχει επιφέρει ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη. Αποκαλύπτω το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων  το καλοκαίρι του 2022, άδειασε το μισό Μαξίμου. Παίρνω την πρωτοβουλία με την πρόταση δυσπιστίας πριν από μερικές εβδομάδες, ξαναφεύγουν δύο του συνεργάτες. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι δικές μας επιλογές επέφεραν επώδυνες ήττες στο σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη».

https://www.newsit.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...