Ανεβάζουν του τόνους στο Βόλο εν όψη του παιχνιδιού που θα κρίνει μια κατηγορία

volosΑνεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι μια μέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναιτωλικό, με τους «ερυθρόλευκους» να απαντούν με σκληρή και ειρωνική ανακοίνωση, στο σχόλιο του Φώτη Κωστούλα για τη διαιτησία.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού με δηλώσεις του χαρακτήρισε περίεργο τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στη Super League και ο Ολυμπιακός Βόλου, έκανε λόγο για μεθόδους μικρών ομάδων και μικρών παραγόντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με ένα ανύπαρκτο θέμα που ανέδειξε σκοπίμως ο ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα ο πολέμιος και σκωπτικός δημοσιογράφος κατά του Ολυμπιακού Βόλου Κυριάκος Θωμαΐδης και ύστερα από τη στημένη παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού κ. “Κωτούλα”, δεν θα απαντήσουμε σε τέτοιου είδους γελοιότητες και σε προφανείς ενέργειες επηρεασμού διαιτητών από τη πλευρά του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα του κ. “Κωτούλα”. Κάτι ανάλογο η ομάδα μας βίωσε το 2011 με επηρεασμούς αθλητικών δικαστών. Όμως υπάρχει και Θεός και με τέτοιες μεθοδεύσεις το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώσετε αλλά και να πωρώσετε μια ολόκληρη πόλη, καθώς και τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Αύριο ήρθε η ώρα μετά την πάροδο δύο και πλέον ετών να αποκατασταθεί η αδικία. Η πόλη του Βόλου είναι έτοιμη να σας καταπιεί και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν σε αυτό τον πονεμένο κόσμο να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

ΥΓ.: Λάθος δρόμο διαλέξατε, κύριοι του Παναιτωλικού. Τέτοιες μέθοδοι συνηθίζονται από μικρές ομάδες και μικρούς παράγοντες».

Πηγη: onsports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...