ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Συνέχεια με νίκες για το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου, καθώς την Κυριακή στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου επικράτησε του Αίολου Αστακού, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Τα παιδιά του ΠΑΣ πήραν διαφορά από την αρχή του παιχνιδιού εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των φιλοξενούμενων και με αρκετά καλάθια σε ανοιχτό γήπεδο έκλεισαν το ημίχρονο με σκορ 39-10. Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού με την ομάδα του ΠΑΣ να φτάνει σε εύκολη νίκη με τελικό σκορ 70-26.

Ο Ζησιμόπουλος Θεόφιλος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που είχε στην διάθεσή του, χωρίς να υστερεί κανένα σε απόδοση. Κλείνοντας την 4η αγωνιστική να τονίσουμε ότι η ομάδα του ΠΑΣ έχει χρησιμοποιήσει μέχρις στιγμής 16 παιδιά, έχοντας όλα χρόνο συμμετοχής, κάτι που είναι σημαντικό για τα παιδιά αλλά και για την λειτουργία του σωματείου γενικότερα.

Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 19/10/2019 στο Αγρίνιο στις 12:00 με αντίπαλο την Γ.Ε.Αγρινίου, καθώς υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος παίδων την βδομάδα αυτή λόγω των νοκ άουτ αγώνων του πρωταθλήματος εφήβων. Οι έφηβοι του ΠΑΣ Ναυπάκτου αγωνίζονται την Κυριακή 13/10/2019 στο Μεσολόγγι με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη στις 18:00.    

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ   70-26

Δεκάλεπτα: Α 20-07 Β 19-03 Γ 12-05 Δ 19-11

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θεόφιλος): Γούλας Ε., Βαγενάς Α., Γεωργακόπουλος Γ. 6, Κωστογιάννης Α. 10 , Λουκάνης Α. 1, Μίσσος Δ.9(1) , Καπετανάκης Α. 10, Φλέσσας Σ. 2, Φραγκούλης Δ., Κάπο Ο., Ντάλλας Φ. 4, Μίχος Ι. 28.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...