Αντιδράσεις απο γαλάζια στελέχη στην Φωκίδα – Κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα ο Μαν. Μαυρομμάτης.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα Ομοφυλόφιλα ζευγάρια και στην Φωκίδα. Ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Μαυρομμάτης κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα και εξέφρασε την πλήρη απογοήτευση του και τον φόβο του για την ψήφιση ενός τέτοιου νοσμοσχεδίου τονίζοντας ότι με το νομοσχέδιο θέλουν να αλλάξουν τον ορισμό της οικογένειας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του

Πλήρης απογοήτευση και φόβος είναι τα δύο κυρίαρχα συναισθήματα μου αυτή την στιγμή μετά από την χθεσινή ψηφοφορία στην βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια. Απογοήτευση γιατί ένα τέτοιο θέμα ήρθε από την Ν. Δημοκρατία του Κων/νου Καραμανλή , χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αφού καμία δέσμευση δεν είχε η χώρα μας έναντι διεθνών ή Ευρωπαϊκών οργάνων αφενός και αφετέρου τα θέματα των ομόφυλων ζευγαριών είχαν ρυθμιστεί από το σύμφωνο συμβίωσης με τα διεθνή δικαστήρια παράλληλα να μην έχουν αναγνωρίσει τον γάμο ομόφυλων ως δικαίωμα. Δυστυχώς το νομοσχέδιο αυτό δεν αφορά λίγους, μας αφορά όλους , γιατί με αυτό το νομοσχέδιο θέλουν να αλλάξουν ή μάλλον αλλάζουν τον ορισμό της οικογένειας όπως την ξέραμε.

Από πότε τα θέλω κάποιων θα γίνονται η στέρηση των δικαιωμάτων των ανήλικων παιδιών να έχουν πατέρα και μητέρα. Ανοίγει ο δρόμος να αρχίσουν οι προσφυγές στα δικαστήρια να καταργηθεί ο όρος πατέρας και μητέρα και να αντικατασταθεί με το γονέας 1,2,3,4 κλπ και να αρχίσουμε να διδάσκουμε στα σχολεία το μη φυσιολογικό ως οικογένεια . Εξευτελίζουν την ιερή πράξη της μητρότητας εμπορευματοποιώντας την με την παρένθετη μητέρα που αρχικά επιτρέπεται στο εξωτερικό αλλά σίγουρα θα γίνουν προσφυγές και δικαστήρια να ανατραπεί και αυτό. Πως είναι δυνατόν ο αρχηγός της Ν. Δημοκρατίας που ο ίδιος καταψήφισε την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια το 2018 να φέρνει τέτοιο νομοσχέδιο που διαφθείρει τους ιστούς της κοινωνίας μας; Πως είναι δυνατόν να μην μπορείς να πεις την άποψη σου και να σε χαρακτηρίζουν ομοφοβικό , ρατσιστή, ακροδεξιό κλπ . ( Μήπως και το ΚΚΕ είναι ακροδεξιό και δεν το ξέρω;) Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του κανένας δεν του αφαιρεί αυτό το δικαίωμα , αλλά δεν μπορεί να υποχρεώσει και τους άλλους να το επικροτούν, κανένας δεν μπορεί να σε υποχρεώνει αυτό να το θεωρείς φυσιολογικό , κανένας δεν μπορεί να θέλει να μαυρίσει τις ψυχές ανήλικων παιδιών , κανένας δεν μπορεί να θέλει να μας κάνει να αποδεχτούμε ως φυσιολογικό την θεωρία των 69 φύλλων, δεν μπορούν και δεν πρέπει τα θέλω του καθενός να γίνουν δικαίωμα. Η woke κουλτούρα θέλει να αποδομήσει τα πάντα και βρήκε αναπάντεχο σύμμαχο την Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη που εδώ και τόσους μήνες κάνει φροντιστήρια στους βουλευτές της αντί να κοιτάξει την ακρίβεια την υπογεννητικότητα, τους αγρότες και την διαλυμένη επαρχία. Η Δημοκρατία και η Χώρα μας δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα και έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης όλοι μας.

Αποφάσισα να απέχω από κάθε κομματική εκδήλωση ή διεργασία της Ν.Δ. και να παραδώσω την κομματική ταυτότητα μου γιατί αύριο θέλω να μπορώ να κοιτάω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου στα μάτια λέγοντας τους ότι δεν σταμάτησα να προσπαθώ να αφήσω κάτι καλύτερο από αυτό που παρέλαβα τιμώντας τους αγώνες των προγόνων μου και δεν συμμετείχα σε αυτήν την έντονη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την διάλυση του ανθρώπινου γένους και ιδιαίτερα στο μένος κάποιων να πειράξουν τα παιδιά μας.

Μανώλης Μαυρομμάτης

Δημοτικός σύμβουλος ΔωρίδοςΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...