Η ανακοίνωση του Πάνου Κιάμου για την επιστροφή του στις πίστες, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media.

Χθες έγιναν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ανοίξει το YTON όπου θα τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση από τον Πάνο Κιάμο για την επιστροφή του στις πίστες στις 14 Ιουλίου στο Posidonio.

Ωστόσο, το video του γνωστού τραγουδιστή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς η απόφαση της διεύθυνσης του μαγαζιού είναι να δέχεται μόνο εμβολιασμένους ή πολίτες που έχουν περάσει το τελευταίο εξάμηνο τον κορονοϊό, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη πληρότητα.

Το μήνυμα του Κιάμου

Χαρακτηριστικά στο video που ανέβηκε, ο Κιάμος φαίνεται να λέει: «Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε οτι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν».

Πολλές αντιδράσεις

Τα reactions από κάτω όμως, στο ποστάρισμα αυτό, δεν ήταν και τόσο θετικά. Από τα 2.000 και πλέον reactions, μπορεί περισσότερα από 1.500 να ήταν θετικά όμως τα περίπου 350 σε μία σελίδα αγαπητού καλλιτέχνη μόνο λίγα δεν είναι.

Εκεί όμως που γίνεται πραγματικός χαμός είναι στα σχόλια που έχουν ξεπεράσει τα 500 και τα περισσότερα από αυτά είναι αρνητικά, καθώς ο κόσμος που τον ακούει αντιδρά στον διαχωρισμό αυτό.

gazzetta.gr/




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...