Αν δεν εκλεγεί δήμαρχος ο Τ. Λουκόπουλος, δεν εκλέγεται ο Κ. Καρακώστας-Εάν δεν εκλεγεί δήμαρχος ο Β. Γκίζας δεν εκλέγεται ο Ζ. Χοχτούλας

Τι σου είναι όμως η άτιμη η κάλπη και πολύ περισσότερο τι σου είναι αυτά που μας βγάζει. Ένα από τα περίεργα παιχνίδια της, αυτή τη φορά, είναι το πώς έδεσε ο συσχετισμός εκλογής ή όχι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Κώστα Καρακώστα, με το εάν θα εκλεγεί ταυτόχρονα δήμαρχος ο Τάκης Λουκόπουλος. Όντας στην 4η θέση κατάταξης ο πρώτος, δεν θα είναι παρών σε κάποιο από τα έδρανα του Ξενία, εάν δεν επανεκλεγεί στο κορυφαίο αξίωμα του δήμου ο σημερινός δήμαρχος.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για ένα άλλο ζευγάρι, αυτό του Βασίλη Γκίζα με τον Ζαχαρία Χοχτούλα. Εάν ο πρώτος δεν είναι ο νικητής την Κυριακή, τότε και ο δεύτερος, ως ο 4ος της παράταξης από την Ενότητα της Ναυπάκτου, δεν θα μπει στο κορυφαίο όργανο του δήμου.

Κώστας Καρακώστας και Ζαχαρίας Χοχτούλας, λοιπόν, έχουν έναν πιο ιδιαίτερο λόγο από όλους τους υπολοίπους για να αγωνιούν για το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Σε λίγες ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε.

Υγ: Αλήθεια, μπορεί να φανταστεί κανείς πως θα είναι ένα δημοτικό συμβούλιο χωρίς τον Κ. Καρακώστα; Από το 2006 και μετά, οπότε και εξελέγη για πρώτη φορά με την Κίνηση Πολιτών, έδινε πάντα το δικό του πολιτικό στίγμα. Ανεξάρτητα εάν συμφωνεί ή όχι κάποιος μαζί του, ο εν λόγω δίνει πάντα μία άλλη νότα στα κοινά μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...