Απάντηση Αναστασιάδη στον Σωκράτη: «Όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση, δεν έχει δουλειά στην Εθνική»

Στους λόγους που οδήγησαν στην… ήττα-κάζο από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Άγγελος Αναστασιάδης. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός. Αιχμές για τους παίκτες που θεωρούν ότι δεν μπορεί να έρθει πρόκριση στα τελικά του Euro, άφησε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου. «Με στεναχωρεί η δήλωση του αρχηγού, αλλά και χωρίς αυτόν μπορούμε να προχωρήσουμε» δήλωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου

Για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική: «Γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει λόγος να παραιτηθώ από την Εθνική; Μου κάνετε μια ερώτηση που δεν ξέρω που αποσκοπεί. Είμαι εδώ για να μιλήσω για το παιχνίδι. Είμαι πικραμένος για το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Εμείς σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Βρεθήκαμε να χάνουμε χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Κάναμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, παίξαμε ποδόσφαιρο. Κάναμε τρία λάθη και δεχθήκαμε τρία γκολ. Φταίει ο προπονητής για τα λάθη που γίνονται στο ματς; Η παρουσία ήταν καλή δεδομένων των συνθηκών και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών»



Για τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή: «Μάλλον δεν είμαστε καλοί άνθρωποι και ο Θεός δεν μας τα δίνει. Και οι άλλοι κάνουν λάθη αλλά δεν το πληρώνουν. Δεν θέλει από πάνω να μας τα δώσει. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Το ότι γίνονται λάθη δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πληρώνουμε τα σφάλματα μας».


Για τα άσχημα πρώτα ημίχρονα: «Το έχουμε συζητήσει επανειλημμένως και δυστυχώς επαναλαμβάνεται. Δεν έχω απάντηση για αυτό το πράγμα. Η ομάδα έκανε φάσεις, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το παιχνίδι. Αν ένα παιχνίδι δεν ξεκινήσει στραβά φταίει το από πάνω. Οι άλλοι είναι καλύτεροι μάλλον από εμάς. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από την ομάδα. Δίνουν ότι μπορούν».



Για το αν πιστεύει ότι θα προκριθούμε: «Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε στα τελικά. Αν ο κ. Παπασταθόπουλος πιστεύει ότι δεν μπορούμε να πάμε, να μην είναι εδώ. Όποιος έχει αυτή την άποψη δεν μπορεί να είναι εδώ. Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω να το ξέρετε. Γιατί δεν το είπε μέσα στα αποδυτήρια αυτό. Το είπε που; Στις εφημερίδες; Αν το πίστευε ας το έλεγε στα αποδυτήρια. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απέξω»

sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...