Απάντηση Κοτρωνιά στην ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιδήμαρχος περιβάλοντος Θωμάς Κοτρωνιάς απαντώντας στην ανακοίνωση της Ενωτικής πρωτοβουλίας.

Η ανακοίνωση του κ. Κοτρωνιά:

Η Ενωτική Πρωτοβουλία με όσα γράφει ο κ. Καρακώστας ο οποίος κατά την εκτίμηση μου είναι ο συντάκτης των ανακοινωσεών της αδικεί τον εαυτό της. Παρουσιάζει ένα πακέτο έργων που  δεν κατάφερε να υλοποιήσει  και κάποια από αυτά την εκθέτουν .

Αναθέτουν ένα έργο όπως αυτό των συνδέσεων των αγωγών αποχέτευσης και κατασκευής φρεατίων στην Παλαιοπαναγιά, το οποίο είναι καθαρά υδραυλικό έργο σύμφωνα με την μελέτη δύο μήνες  μετά τις εκλογές με κόστος 24000 Ευρώ χωρίς καμία προσφορά σε εργολάβο που έχει άδεια εκτέλεσης  χωματουργικών  έργων  και όχι σε εργολάβο που διαθέτει άδεια εκτέλεσης υδραυλικών  έργων   με αποτέλεσμα  το έργο να μην μπορεί να υλοποιηθεί αλλά και ο εργολάβος να μην μπορεί να πληρωθεί.

Καταλαβαίνουμε τον πανικό της Ενωτικής Πρωτοβουλίας…

Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε λύση και σε αυτό το πρόβλημα , ψηφίστηκε η μελέτη, δημιουργήθηκε επιτροπή αξιολόγησης του  έργου και σύντομα θα υλοποιηθεί.

Κύριε Καρακώστα μην κρύβεστε πίσω από τις ανακοινώσεις της παράταξης σας.  

Μιλήστε ξεκάθαρα πως ενώ μας δείχνετε τις ευαισθησίες σας για τα καθαρά νερά της πόλης, γιατί ξεχάσατε την αποχέτευση  στην ανάπλαση του λιμανιού και στα πεζοδρόμια;

Εμείς δεν είχαμε λόγο να αναδείξουμε τέτοια ζητήματα αλλά μόνο να αναζητήσουμε λύσεις σε ότι παραλάβαμε.

Η διγλωσσία σας  κ. Καρακώστα  είναι γνωστή, από την μια μας εγκαλείτε   μέσα από τις ανακοινώσεις της παράταξης σας  ,ο’ τι η πέτρα στο λιμάνι δεν είναι λεία ξεχνώντας  όσα προτείνατε στο ΚΑΣ για την πέτρα της ανάπλασης η οποία θα έπρεπε να αποτρέπει την διέλευση των αυτοκινήτων με τα αμορτισέρ  να κάνουν  «ΓΚΡΑΠ ΓΚΡΑΠ»  έχοντας αντίθετη άποψη όταν η δημοτική αρχή έπρεπε να υλοποιήσει ο’τι έγραφε η μελέτη την οποία εσείς κάνατε.  

Ο τόπος μας  χρειάζεται προτάσεις , σύνθεση απόψεων αποτελεσματικότητα και όχι αντεγκλήσεις.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...