Απάντηση με αιχμές στην ανακοίνωση του Νέου Αμφίλοχου από την Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση

bb

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε στην ανακοίνωση του Νέου Αμφίλοχου η Αιτωλοακαρνανική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση.

Στην ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσε κάνει λόγο για την ενημέρωση πως δεν υφίσταται η πρόταση μομφής από την 21η Δεκεμβρίου από την πλευρά της Ένωσης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ενώ υπάρχουν αιχμές και για το χρονικό διάστημα που ήρθε η ανακοίνωση από την ομάδα της Αμφιλοχίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου Νέος Αμφίλοχος που αφορά την άρση της υποστήριξης στην πρόταση μομφής που καταθέσαμε και τη στήριξη στη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Και η έκπληξή μας ήταν μεγάλη, καθώς μπήκαμε και στη σελίδα της Ένωσης και βλέπουμε ακόμα την ανακοίνωση της 21ης Δεκεμβρίου, η οποία βρίσκεται στην αρχική σελίδα και κάνει λόγο για απόρριψη της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΣΝΑ.
Μήπως εκεί στην Αμφιλοχία ο χρόνος έχει παγώσει στην 20η του Δεκέμβρη και δεν έχουν δει τι λέει η διοίκηση της Ένωσης, την οποία στηρίζουν;
Ή μήπως στην Αμφιλοχία γνωρίζουν κάτι περισσότερο;
Μήπως για παράδειγμα ξέρουν ότι αυτά που αναφέρονται για τελεσίδικες αποφάσεις είναι ψέματα;
Μήπως δεν ισχύει το βαρύγδουπο “Άλαλα τα χείλη των ασεβών”;
Και ας μας εξηγήσουν τι άλλαξε από τη στιγμή που συντάχθηκαν με την πρόταση μομφής μέχρι την ώρα της αλλαγής της απόφασης; Ποια είναι τα μεγάλα έργα που είδαν από τη διοίκηση και άλλαξαν γνώμη; Ή μήπως δεν είδαν κάτι, αλλά άκουσαν κάτι ευχάριστο;
Και για να μπούμε και στην ουσία της υπόθεσης.
Ας αναλογιστούν οι διοικούντες της ΕΠΣΝΑ ότι το διάστημα αυτό είναι κρίσιμο και για αρκετές ομάδες παίζεται όλη η χρονιά.
Οι πιέσεις προς τις ομάδες να βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις μπορεί να παρεξηγηθούν κύριοι. Όχι από εμάς τους άλαλους αλλά από τις ομάδες, που αν νιώσουν ότι το παιχνίδι δεν παίζεται στα ίσα θα γίνουν λαλίστατες.
Οι καιροί είναι πονηροί κύριοι.
Και ευχόμαστε να μην αποδειχτείτε εσείς πονηρότεροι.

ΥΓ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται με μπάλα σε ορισμένο αγωνιστικό χώρο και έχει διάρκεια 90 λεπτών, χωρισμένο σε δύο 45λεπτα με ανάπαυλα 15 λεπτών. Είναι η ώρα που από θα πρέπει να φανεί, για να είναι όλα αξιόπιστα.

Με τιμή

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...