Απέχει και η ΑΔΚΝ από τη συμερινή “δια περιφοράς” συνεδρίαση-Δεν ακολουθούμε τον πολιτικό κατήφορο εις βάρος της πόλης επισημαίνει σε ανακοίνωσή της

Κύριε πρόεδρε,

Σας ενημερώνω ότι δεν θα πάρω μέρος στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ που γίνεται δια ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Με τον τρόπο αυτό θέλω να εκφράσω την έντονη διαμαρτυρία μου για την επιλογή της δημοτικής αρχής να αποφύγει τη  συζήτηση στο ΔΣ για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η λιμενική εγκατάσταση στη Βαρειά.

Με τη διαδικασία αυτή οι πολίτες της Ναυπάκτου, που εύλογα ανησυχούν για την εξέλιξη του έργου, θα παραμείνουν στο σκοτάδι, αφού τους στερείτε το δικαίωμα στην υπεύθυνη ενημέρωση που θα είχαν με τις τοποθετήσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων στο ΔΣ.

Για το έργο αυτό ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ δώσαμε αγώνα για δύο χρόνια με στόχο να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίησή του στο πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος του Interreg. Σήμερα αποφασίζετε την μετάθεσή του σε άγνωστο χρόνο. 

Παράλληλα εξασφαλίσαμε τη διατήρηση του σχεδίου για τη Μαρίνα στη θέση Γρίμποβο και ταυτόχρονα καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση στο “πρόγραμμα Τρίτσης” για Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό που αφορά το παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου από Σκα μέχρι Βαρειά.

Με τις σημερινές αποφάσεις που θα πάρετε η δημοτική αρχή καταργεί τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για το παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου (Master plan) που με τόσο κόπο εξασφαλίσαμε και υποκύπτει σε “παίγνια φίλων” της που για ιδιοτελείς σκοπούς καταργούν το σχεδιασμό της πόλης μας.

Λυπάμαι ειλικρινά και δεν θα παρακολουθήσω τον πολιτικό κατήφορο της δημοτικής  αρχής που γίνεται σε βάρος των μακροπρόθεσμων συμφερόντων της πόλης.

Ναύπακτος 22/10/2021

Γιάννης Μπουλές

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της ΑΔΚΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...