Απίστετος Παπαποστόλου νίκησε τον Όμηρο. Φωτο-ρεπορτάζ- Βίντεο

Μια σπουδαία νίκη που το εδραιώνει στην εξάδα σημείωσε η ομάδα του Ατρόμητου Γέφυρα Αντιρρίου. Με πρωταγωνιστή τον ¨έφηβο¨Περικλή Παπαποστόλου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

Τα γκολ για την ομάδα του Ατρόμητου σημείωσε μόλις στο 14’ ο Παπαποστόλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 65’ με εντυπωσιακό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίκτυα του τερματοφύλακα του Ομήρου. Λίγο νωρίτερα ο Παπαποστόλου σημείωσε ακόμη ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση ύστερα από φάουλ που κέρδισε ο Ψυχογιός στη φάση που ο Βαλτογιάννης  δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, το γκολ αυτό όμως δεν μέτρησε κάτω από έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους .

Ατρόμητος: (Πετσίνης): Ζυγουρίτσας, Ταμπάκης, Κάκκος, Θανασιός, Παπαποστόλου, Δενδρινός , Ευθυμιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κατσίκας, Μπαρμπαρούσης, Γεωργακόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Πετσίνης, Παναγιωτόπουλος, Ψυχογιός, Χασαπογιάννης, Παπαποστόλου Γ., Κάκκος Ν., Παπαγιάννη.

Όμηρος: Καρατζογιάννης, Θεοδωρίδης, Μάτσιγκας, Μπαλαμπάνης, Κουρσάρης, Βαλτογιάννης, Τραγουλιάς, Χαλάζιάς, Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Γαλάνης.

Αναπληρωματικοί: Φράγκος, Λαγός, Καλογερόπουλος, Μπότας, Κονταρής, Τσώνης, Τρικαλινός.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...