Απασφάλισε ξανά ο Κυρανάκης: Ύβρεις κατά Πολάκη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Απασφάλισε ξανά ο Κυρανάκης: Ύβρεις κατά Πολάκη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
Απασφάλισε ξανά ο Κυρανάκης: Ύβρεις κατά Πολάκη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ


21/05/2020 – 20:36

Με ύβρεις κατά Πολάκη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη, συνεχίστηκε η δεύτερη ημερά της κατάθεσης του Παύλου Πολάκη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου – Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΥΓΗΣ ο Κ.Κυρανάκης αποκάλεσε «κότα λυράτη» τον Παύλο Πολακη, ενώ έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων βουλευτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προανακριτική.

Ο Παύλος Πολάκης είπε στον Κ.  Κυρανάκη για τον αποκλεισμό του από τα μίντια από την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Κυρανάκης έξαλλος τότε απάντησε πως οι συριζαίοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια της

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, ο Κ.Κυρανάκης σηκώθηκε από τη θέση του, πλησίασε τα έδρανα των των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ούρλιαζε «είστε κότες, όλοι κότες».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλιας τον απομακρύνει λέγοντας του «φύγε και σταμάτα να φωνάζεις πάνω απ τα κεφάλια μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Κυρανάκης ρώτησε τον Π.Πολάκη «γιατί ο Τσίπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά ότι «είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέγει τους υπουργούς σύμφωνα με την κρίση του».

Κυρανάκης: Δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό Δικαιοσύνης;

Πολάκης: Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκος, Λίβανιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;

Κυρανάκης: Είσαι κότα και δεν απαντάς.

Πολάκης: Δεν θα δεχτώ άλλες ερωτήσεις απ’ αυτόν.

Στη συνέχεια, ο Κ.Κυρανάκης σηκώνεται και πάει στο μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παρέμεναν καθιστοί αλλά διαμαρτύρονταν για τις ερωτήσεις του βουλευτή της ΝΔ.

Κυρανάκης: Είστε κότες κι εσείς (οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ). Είστε όλοι κότες.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...