Σε μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με την εμπλοκή της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, προχώρησε το κροατικό περιοδικό Nacional.

Είναι το ίδιο περιοδικό το οποίο στις 14 Αυγούστου είχε αποκαλύψει τους διοργανωτές της «εκδρομής του θανάτου» αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση της κροατικής αστυνομίας.

Τώρα όμως το ίδιο μέσο με το δημοσίευμα του εμπλέκει άμεσα στην υπόθεση και την επίσημη διοίκηση του συλλόγου, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί μπορεί να επιφέρει τεράστιες συνέπειες…

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη διοίκηση του συλλόγου, φέρεται να φοβόντουσαν ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα θα αποκαλυπτόταν ότι στην πτήση επιστροφής της ομάδας από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ στις 9 Αυγούστου, μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, υπήρχε ένας «άγνωστος επιβάτης».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ: «Η αποστολή της Ντινάμο αναχώρησε από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα έχοντας 64 μέλη αλλά στην Κροαρία επέστρεψαν 65. Ο επιπλέον επιβάτης ήταν μέλος των Bad Blue Boys, οι οποίοι συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, δραπέτευσε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκε ο ρουχισμός της ομάδας και επιβιβάστηκε στην πτήση, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ».

nacional

Κλείσιμο

Αυτός ο επιπλέον επιβάτης ήταν ο Dino Kordic, γιος του Zeljko Kordic, υπαλλήλου του συλλόγου και μέλους της αποστολής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Zeljko Kordic φέρεται να τηλεφώνησε στην πρόεδρο της ομάδας, Vlatka Peras, στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον ανασύρουν από το σημείο που βρισκόταν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Zeljko Kordic επιβεβαίωσε όλες αυτές τις λεπτομέρειες στην αστυνομία κατά την κατάθεσή του.

Όταν η ελληνική αστυνομία συνέλαβε τους χούλιγκαν, ο Dino Kordic κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του. «Το νεαρό αγόρι φώναξε τον πατέρα του και εκείνος τηλεφώνησε αμέσως στον Vlatka Peras και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον διευθυντή του γηπέδου, Miljenko Sakoman, και τον υπεύθυνο ταξιδιών της ομάδας, Bruno Markovits, να παραλάβουν το αγόρι με ταξί. Τον βρήκαν εντελώς τρομοκρατημένο, τον πήγαν στο ξενοδοχείο και τον έκρυψαν από την αστυνομία. Το πρωί, τον έντυσαν με τα ρούχα της ομάδας της Dinamo και πέταξαν μαζί πίσω στο Ζάγκρεμπ», δήλωσε πηγή στο περιοδικό Nacional.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...