Αποκλειστικό!!!Η ανάγκη τρίτου δρόμου φέρνει το τούνελ στο κάστρο της Ναυπάκτου

bb

Συνάντηση Γκίζα με ανθρώπους της Εγνατίας.

Η ανάγκη τρίτου δρόμου μετά την ανάπλαση , οδηγεί την κυβέρνηση στην κατασκευή  του τούνελ που στο παρελθόν έχει γίνει αρκετή  κουβέντα  με τον συντοπίτη μας πρώην υπουργό κ. Δημαρά να παίρνει θέση στο Παναυπακτιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο το περασμένο καλοκαίρι. Το στένεμα της οδού Τζαβέλλα μετά την ανάπλαση επιταχύνει  τις εξελίξεις για την δημιουργία του περιβόητου τούνελ .

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο Βασίλης Γκίζας είχε συνάντηση με ανθρώπους της Εγνατίας  ΑΕ χωρίς ωστόσο  να αυτό να έχει γίνει ακόμη γνωστό. Σε ερώτηση μας προς το Δήμαρχο Ναυπακτίας για την συνάντηση δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα λέγοντας ότι η δημοτική αρχή θα προσπαθήσει εώς το τέλος της θητείας της να δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης.

Όσον αφορά για το έργο  θα απαιτηθούν δύο χρόνια από την εγκατάσταση του εργολάβου. Ο δρόμος θα ξεκινά από τον χείμαρρο ΣΚΑ , θα διέρχεται από το βόρειο τμήμα της πόλης πίσω από τον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου και θα περνά κάτω από το κάστρο στο ύψος του διοικητηρίου και θα καταλήγει λίγο πάνω από το κοιμητήριο του Αγίου Στεφάνου.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πρώτες ενέργειες  είχαν δρομολογηθεί επι της δημαρχίας του Παναγιώτη Λουκόπουλου  μετά την θετική στάση του τότε υπουργού κ. Δημαρά  που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Είναι μια θετική εξέλιξη που τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από την δημοτική  για να γίνουν γνωστές όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει

Δηλώσεις του τέως υπουργού στο Παναυπακτιακού συνεδρίου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περάστε τον δρόμο καλύτερα κάτω απο τη θάλασσα στις εκβολές του χειμάρρου ΣΚΑ έως χειμάρρου Βαριά .
    Ετσι οι διερχόμενοι εκτός της σύντομης διέλευσης χωρίς καθυστερήσεις απο την πόλη θα έχουν και την δυνατότητα να βλέπουν τον υποβρύχιο κόσμο του όρμου Ναυπακτου μεταξύ αυτών πλυντηρίων κουζινων και άλλων αχρήστων αντικειμένων που βρίσκονται στις εκβολές των παραπάνω ποταμών
    Καλό μήνα !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...