Αποκλειστικό: Το «κλουβί» φωτίστηκε! (Δείτε φωτογραφίες)

Ιστορική στιγμή για τον Παναιτωλικό

Η εικόνα που αντικρίσαμε χθες το βράδυ στο γήπεδο του Παναιτωλικού ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Κυρίως όμως, ήταν μια ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο, που στους παλαιότερους προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Όπως αντιλαμβάνεστε, τέθηκαν σε δοκιμαστική λειτουργία οι προβολείς της μιας πλευράς του γηπέδου και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό.

Για πρώτη φορά λοιπόν στην ιστορία του το κλουβί φωτίστηκε, σηματοδοτώντας και επίσημα την επάνοδο των καναρινιών στη Super League. Άπαντες, πλέον στο Αγρίνιο αναμένουν να δουν κάτι που δεν έχουν ξαναζήσει στο παρελθόν: Tον Παναιτωλικό να αγωνίζεται εντός έδρας βραδινές ώρες!

Όσον αφορά το τεχνικό μέρος, το γήπεδο χθες φωτίστηκε με ειδική γεννήτρια των κατασκευαστών, καθώς προς το παρόν η ΔΕΗ δεν είναι σε θέση να καλύψει την υψηλή τάση που απαιτεί το όλο εγχείρημα, πρόβλημα το οποίο πιστεύουμε ότι θα λυθεί άμεσα και σίγουρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Aξίζει βέβαια να αναφέρουμε, ότι όλο αυτό το διάστημα ουκ ολίγοι άνθρωποι δούλεψαν (και δουλεύουν) επίμονα και επίπονα για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών αναγκάστηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, λόγω των γνωστών καταγγελιών.

Εάν κρίνουμε από τη χθεσινή εικόνα, τότε είμαστε πεπεισμένοι ότι το τελικό αποτέλεσμα στο σύνολο των εργασιών του γηπέδου θα προκαλέσει θετικές εντυπώσεις στις τάξεις των φιλάθλων των κυανοκίτρινων.

Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά, ας αφήσουμε καλύτερα τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους.

APO TO AGRINIONEWS



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...