Απόδραση στο 93΄ για τον Όμηρο

Ο Όμηρος Νεοχωρίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΝΑ κερδίζοντας με γκολ του Μπάμπη Νάκου στο 93ο λεπτό τη Δόξα στο Καινούριο.

Σε ένα κλειστό παιχνίδι, με ένταση και αρκετές διακοπές η ομάδα του Γιώργου Ζήκου πήρε ένα πολύτιμο “τρίποντο” και διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από την Α.Ε. Μεσολογγίου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με φάουλ του Βασιλάρη που έδιωξε σε κόρνερ ο Ρόκκος, ενώ στο παιχνίδι υπήρχε πεντάλεπτη διακοπή λίγο πριν το φινάλε, λόγω επεισοδίων που έγιναν στην εξέδρα. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 51΄ με Νάκο και Βασιλάρη ζήτησαν και πέναλτι για ανατροπή του Νάκου από τον Κακούρη. Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 93ο λεπτό με το Γκασούκα να πασάρει στο Γκάτση που πέρασε τον Κακούρη, έκανε το σουτ με το Ρόκκο να διώχνει και στην επαναφορά ο Νάκος με κεφαλιά έκανε το 0 – 1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η φάση του αγώνα. Η φάση του 51ου λεπτού ήταν η μεγαλύτερη του αγώνα με τον Όμηρο να χάνει διπλή ευκαιρία και να ζητάει πέναλτι για το μαρκάρισμα πάνω στο Νάκο.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Οδυσσέας Ψηλός και ο Σωκράτης Τζωρτζόπουλος είχαν πολύ καλή απόδοση, ενώ για τον Όμηρο ο Βασιλάρης και ο Νάκος ήταν δημιουργοί στις περισσότερες φάσεις με το δεύτερο να σημειώνει και το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Βασιλάρη από αριστερά ο Γκάτσης με διπλή προσπάθεια σκοράρει, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
20΄ Φάουλ του Βασιλάρη ο Ρόκκος στη δεξιά του γωνία έδιωξε σε κόρνερ.
22΄ Σέντρα του Βασιλάρη από αριστερά ο Γκάτσης “έστρωσε” στο Νάκο, που έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Ρόκκος.
33΄ Ο Νάκος παίρνει την κεφαλιά σε διεκδίκηση με τον Τζουλιάνο και η μπάλα φτάνει στο Γκάτση που σουτάρει και οι αμυντικοί κοντράρουν με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.
34΄ Κόρνερ του Νάκου από αριστερά ο Καντάνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
49΄ Φάουλ του Τζωρτζόπουλου ο Σαμφώνας πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.
51΄ Πάσα του Γκάτση στο Νάκο που απέναντι από το Ρόκκο πιεζόμενος από τον Κακούρη πλασάρει, διώχνει ο τερματοφύλακας της Δόξας, στην επαναφορά ο Βασιλάρης σουτάρει με το Ρόκκο να διώχνει και η μπάλα φτάνει στο Νάκο που υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Στη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο Νάκο σε σπρώξιμο από τον Κακούρη.
64΄ Κόρνερ του Βασιλάρη από αριστερά οι αμυντικοί έδιωξαν και η μπάλα έφτασε στο Νάκο, που έπιασε κεφαλιά ψηλά άουτ.
80΄ Πάσα του Δάρλα στο Λιάρο που “έστρωσε” στο Νταλαπέρα, ο οποίος έκανε το σουτ άουτ.
83΄ Κόρνερ του Νάκου από δεξιά ο Τσώνης έκανε την προβολή, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ψηλό και να περνάει κόρνερ.
84΄ Νέο κόρνερ του Νάκου από δεξιά ο Καντάνης έκανε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Ρόκκος.
85΄ Μακρινό σουτ του Λιάρου η μπάλα έφυγε άουτ.
93΄ Γκολ. Ο Γκασούκας πασάρει στο Γκάτση που περνάει τον Κακούρη, κάνει το σουτ με το Ρόκκο να διώχνει και στην επαναφορά ο Νάκος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1. Και στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κακούρη.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Γκουτσέλης, Ψηλός, Τζωρτζόπουλος, Σαλμάς (66΄ Δάρλας), Ρεπανίδας, Σαμψώνας (78΄ Λιάρος), Νταλαπέρας, Τζουλιάνο Μούτσα, Αγγέλης (90΄ Νικολογιάννης).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης (92΄ Θεοδωρίδης), Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης, Βασιλάρης (86΄ Βαλτογιάννης), Τσίμπιτσης, Νάκος, Γκάτσης, Μιχαηλίδης (62΄ Γκασούκας).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...