Απόστολος Κατσιφάρας για αυτοκινητοδρόμιο – Έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα

Με αφορμή την απόφαση ένταξης του Αυτοκινητοδρομίου της Πάτρας στον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004 και την προώθηση της επένδυσης για κύρωση από την Βουλή, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Έγινε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός έργου που θα τονώσει καίρια την τοπική οικονομία, θα δημιουργήσει νέες θέσεις απασχόλησης και νέες παραγωγικές δραστηριότητες, θα ενισχύσει την εξωστρέφεια της Δυτικής Ελλάδας και θα συμβάλλει αποφασιστικά στη διεθνή προβολή της.

Η απόφαση ένταξης του Αυτοκινητοδρομίου στον αναπτυξιακό νόμο απεμπλέκει μια διαδικασία για την οποία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκανε επίμονη και συστηματική προσπάθεια ώστε να έχει θετική κατάληξη. Εδώ και ενάμισι χρόνο ασκήσαμε με κάθε τρόπο πιέσεις για να λήξει η εκκρεμότητα αυτή και να προωθηθεί το έργο για κύρωση στη Βουλή.

Το Αυτοκινητοδρόμιο είναι έργο που θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Υπ’ αυτή την έννοια θεωρώ απολύτως κρίσιμη την υποστήριξη του έργου από όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας ώστε κατά την συζήτηση της επένδυσης στη Βουλή να διαμορφωθεί η ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...