Από το Baywatch στο Game of Thrones: Η “μεταμόρφωση” πασίγνωστου αστέρα

Από το Baywatch στο Game of Thrones: Η “μεταμόρφωση” πασίγνωστου αστέρα
Από το Baywatch στο Game of Thrones: Η

Αν και πήρε μέρος μόνο στον πρώτο κύκλο της σειράς “Game of Thrones” που έσπασε όλα τα τηλεοπτικά ρεκόρ, ο Τζέισον Μομόα ως Καλ Ντρόγκο άφησε ανεξίτηλα χαραγμένο το σημάδι του στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού. Η φυσιογνωμία του, το επιβλητικό του ύφος, το γυμνασμένο κορμί του δεν άφηναν να περάσει απαρατήρητος.

Και όμως, ο Τζέισον Μομόα ήταν εντελώς αγνώριστος στο ξεκίνημα της καριέρας του, όταν συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του Baywatch, όταν ήταν 19 χρονών.

Με το ίδιο βλέμμα, αλλά πολύ λιγότερο γυμνασμένος και σίγουρα πολύ πιο λεπτός. Στο πέρασμα των χρόνων ο σταρ κυριολεκτικά “έχτισε” κορμί και μεταμορφώθηκε, προσαρμοσμένος και στους ρόλους που υποδύθηκε, τόσο στο Game of Thrones όσο και πιο πρόσφατα στον Aquaman.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές όπως στο “Κόναν ο Βάρβαρος” το 2011, ως Κόναν, καθώς και στην ταινία “Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης” το 2016, όπου υποδύθηκε τον Aquaman. Τον ίδιο ρόλο ερμήνευσε και στις ταινίες “Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης” το 2017 και “Aquaman” το 2018.

Ο Μομόα έχει εκμυστηρευτεί ότι μετά τον ρόλο του στο Game of Thrones ήταν άνεργος και δεν είχε ούτε να φάει: “Πεινάγαμε μετά το Game of Thrones, δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Είναι μεγάλη πρόκληση όταν έχεις μωρά παιδιά και χρωστάς παντού” είχε πει σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο InStyle.

Πάντως, περισσότερο γνωστός, έγινε από τηλεοπτικούς ρόλους, όπως ως Ronon Dex στη “Stargate Atlantis” και ως Καλ Ντρόγκο στο “Game of Thrones”. Με το Road to Paloma το 2014, έκανε το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...