Αστυνομική επιχείρηση σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια – 26 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια – 26 συλλήψεις
συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της Τρίτης, στην Ομόνοια, 26 άτομα, για παράβαση των διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε σε διώροφο κτίριο οίκος ανοχής, εντός του οποίου παρευρίσκονταν άτομα. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών επιχείρησαν να διενεργήσουν σχετικό έλεγχο, στη θέα τους όμως σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τον επικείμενο έλεγχο.

Στη συνέχεια, με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, οργανώθηκε επιχείρηση εισόδου στο κτήριο, εντός του οποίου κατελήφθησαν δύο γυναίκες, ως προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν τον οίκο ανοχής, παραβιάζοντας την επανασφράγισή του, που είχε τεθεί από τον δήμο Αθηναίων, άλλες εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες και 15 άνδρες ως πελάτες.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτηρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ, για παραβίαση των διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Επιπλέον, σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...