Αστυνομικός “κλοιός” στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας – Ο εορτασμός στον καιρό του κορωνοϊού – ΦΩΤΟ

Φρούριο” η περιοχή γύρω από τον ναό του Πολιούχου της Πάτρας – Κεκλεισμένων των θυρών ο εσπερινός και η θεία λειτουργία

Έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 29 Νοεμβρίου, έξω από ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ και στον απόηχο της σύσκεψης που έγινε στην Πάτρα χθες, παρουσία του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στις 6 το απόγευμα της Κυριακης ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών ο Μέγας Εσπερινός η Αγρυπνία το βράδυ, ενώ κεκλεισμένων των θυρών θα τελεστεί και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία το πρωί της Δευτέρας. Στον ναό το απόγευμα δεν είχαν προσεγγίσει πιστοί.

Σήμερα το πρωί μέσα στην εκκλησία, που μέχρι τις 13:00 περέμενε ανοιχτή, έμπαιναν ελάχιστοι πιστοί, και λαμβάνονταν όλα τα απαραίτητα μέτρα με αποστάσες, μάσκες και συχνές απολυμάνσεις των εικόνων και των ιερών λειψάνων του Αγίου. Στη συνέχεια ο ναός έκλεισε.

Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών θα μεταδώσει  ζωντανά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θ. Λειτουργία από τον Πολιούχο Πατρών, Άγιο Ανδρέα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου μέσω της οποίας θα τη μεταδώσει και το thebest.gr

 Η μετάδοση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, με  ώρα έναρξης  07:30 π.μ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...