Ασφαλιστικά μέτρα στην Ηλιάδη από τη μητέρα του Λαζαρίδη: «Μας άρπαξε τον εγγονό»!

Ασφαλιστικά μέτρα στην Ηλιάδη από τη μητέρα του Λαζαρίδη: «Μας άρπαξε τον εγγονό»!
Μία κόντρα που δεν έχει τελειωμό και μία διαμάχη η οποία θα συνεχιστεί για άλλη μία φορά στις δικαστικές αίθουσες, ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Τα χειρότερα εύχομαι για την Αγγελική Ηλιάδη. Εύχομαι να μην δει άσπρη μέρα! Αν την δω μπροστά μου θα την κομματιάσω την αχάριστη.» λέει οργισμένη η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσα. Το μυαλό της βρίσκεται συνέχεια στην μητέρα της Μαρία… Εκτός από την απώλεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, έχει ακόμα έναν καημό η μητέρα του επιχειρηματία. Η κυρία Μαρία, όπως και η κόρη της Λίτσα έχουν να δουν τον μικρό Μπαμπίνο, καρπό του έρωτα της τραγουδίστριας με τον Μπάμπη Λαζαρίδη 4 χρόνια.

Η αδερφή του επιχειρηματία δήλωσε πως: « Μας άρπαξε τον εγγονό μέσα από τα χέρια και εξαφανίστηκε. Γιατί στερεί το παιδί από τη γιαγιά του; Δεν της φτάνει ο πόνος που έχει από τότε που έχασε τον γιο της; Ο Μπάμπης είναι ότι της έχει απομείνει από τον πατέρα του. Η μάνα μου έχει να τον δει τέσσερα χρόνια. Από τότε που πέθανε ο Μπάμπης τον χάσαμε τον μικρό. Ενώ, η Αγγελική είχε πει ότι θα έρχεται να βλέπει την γιαγιά του. Είναι μία ψεύτρα. Τώρα τον έχει μαζί με τη μητέρα της, η οποία όταν ζούσε ο αδερφός μου ούτε που τον ήθελε να τον βλέπει.

Όλη θυμούνται που η οικογένειά της έβριζε τον Μπάμπη μου… Τώρα έχουν το θράσσος να κρατούν το παιδί μακριά από την άρρωστη μητέρα μου που είναι κατάκοιτη και έχει υποστεί έμφραγμα και το μόνο που ζητάει μέρα νύχτα είναι να δει τον εγγονό της. Αυτή η γυναίκα ζει για δυο πράγματα: για να πάει στον τάφο του γιου της να τον πλύνει και για να δει τον εγγονό της».

Και τονίζει: «Η Ηλιάδη άλλαξε συμπεριφορά μετά τα 40 του Μπάμπη. Όλη η οικογένειά της της είχε πει τότε να συνεχίσει τη ζωή της. Αλλά δεν μπορεί να στερεί τον εγγονό από την γιαγιά του… Ούτε και στον τάφο του Μπάμπη στην Καβάλα δεν ήρθε έστω και μία φορά να ανάψει το καντήλι τόσα χρόνια.

Τόση αγάπη του είχε λοιπόν; Που αν δεν ήταν ο Μπάμπης τόσα χρόνια δεν θα είχε κάνει τίποτα; Γι’ αυτό είπα στην μητέρα μου να μην κάθεται άλλο έτσι. Κι εκείνη πήρε την απόφαση και έδωσε εντολή στην δικηγόρο μας την κυρία Κατερίνα Μαυροειδή να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Αγγελικής Ηλιάδη για να δει κι εκείνη έστω και με αυτόν τον τρόπο το εγγόνι της». Και συνεχίζει: «Εκτός από τα ασφαλιστικά μέτρα για το παιδί θα κινηθούμε νομικά και για τα προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη. Γιατί να κρατά η Ηλιάδη τα πανάκριβα κοστούμια του, την συλλογή του με τις εικόνες πολλών χιλιάδων ευρώ, τα κοσμήματα του γεμάτα διαμάντια και ρουμπίνια και τα ρολόγια Rolex τεραστίας αξίας;»…

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...