«Ατρόμητος» παππούς χτυπάει στο κεφάλι αγριογούρουνο – Βίντεο

“Ατρόμητος” παππούς χτυπάει στο κεφάλι αγριογούρουνο – Ποια η αντίδραση του ζώου

Ένα αγριογούρουνο έχει γίνει θαμώνας σε ένα χωριό της Ιταλικής επαρχίας. Πλησιάζει αρκετά συχνά τους κατοίκους, και κάποιοι εξ’ αυτών δεν φαίνεται να παίρνουν με καλό μάτι την οικειότητα που δείχνει το άγριο ζώο.

Πολλές είναι οι εικόνες που δείχνουν τον συχνό επισκέπτη του χωριού Ravi, στην Ιταλία. Είναι ένας μεγάλος κάπρος με υπερβολική περιέργεια. Τόσο, που γιατακιάζει ακόμα και στους γείτονες αναζητώντας τροφή.

“Ατρόμητος” παππούς χτυπάει στο κεφάλι αγριογούρουνο – Γροθιά στη μύτη του κάπρου!

Ένα από τα άτομα που θέλησε να πλησιάσει ο κάπρος, είναι και ένας ηλικιωμένο άνδρας. Το ζώο, αφού πήγε κοντά του εισέπραξε μία αναπάντεχη αντίδραση. Ο παππούς, ένω βλέπει πως το ζώο δεν απομακρύνεται, χωρίς πολλά πολλά, σηκώνει το δεξί του χέρι και του ρίχνει μία γροθιά στην μύτη. Έπειτα, εκείνο υποχωρεί τρομοκρατημένο, τρέχοντας βιαστικά.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει πόλος έλξης στο διαδίκτυο. Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν, σχετικά με την αντίδραση του ηλικιωμένου προς το αγριογούρουνο: «κάποιος πρέπει να εξασφαλίσει ότι η ανθρώπινη φυλή θα εξαφανιστεί», αναφέρει ένας επικριτής του παππού, ενώ ένας άλλος χρήστης επισημαίνει πως:
– «Είναι λογικό κάποιος να φοβηθεί ένα αγριογούρουνο και να αντιδράσει έτσι. Ο κύριος αρχικά, προσπαθεί να το απωθήσει. Αφού βλέπει ότι οι προσπάθειές του δε φέρνουν κάποιο αποτέλεσμα του ρίχνει μία γροθιά. Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε όλους αυτούς να προσβάλλουν και να ρίχνουν κατάρες; Πως γίνεται αρκετοί να εύχονται να εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος;»
Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που θέλησαν να κάνουν χιούμορ, παρομοιάζοντας το συμβάν με το περιστατικό του Γουίλ Σμιθ και του Κρις Ροκ στα Όσκαρ. «Αν ήμουν ο κάπρος , θα έκανα μήνυση στον γέρο», λέει ένα άλλο σχόλιο.
Η παρενόχληση του κάπρου συνεχίζεται
Πάντως, η αντίδραση του παππού δεν πτόησε και πολύ τον κάπρο. Ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε λίγο αργότερα, δείχνει το αγριογούρουνο να συνεχίζει να “παρενοχλεί” τους κατοίκους του χωριού Ravi. Το Ravi di Maremma είναι ένα χωριό με μόλις 250 κατοίκούς και βρίσκεται στην επαρχία της Ιταλίας στην Τοσκάνη.

kynigesia.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...