Ναύπακτος: Ατύχημα στο λούνα παρκ των παζαριών – Τραυματίστηκε παιδάκι.Νεότερα

Νεότερα

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σήμερα το βράδυ στο λούνα πάρκ των παζαριών και συγκεκριμένα στο τραινάκι. Την ώρα που το παιδάκι χτύπησε υπήρξε αναστάτωση άνδρες του λιμενικού σώματος να φτάνουν πρώτοι στο σημείο και να μεταφέρουν με περιπολικό του λιμενικού το παιδάκι στο Κέντρο υγείας και οχι με ασθενοφόρο όπως ήταν η αρχική ενημέρωση.

Ευτυχώς το παιδάκι δεν τραυματίστηκε σοβαρά για να κινδυνεύει η ζωή του, χρειάστηκε όμως να κάνει ράμματα στο κεφάλι με τους γονείς του να το μεταφέρουν με δικό τους μέσο σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Πρώτη ενημέρωση

Ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο λούνα παρκ στα παζάρια της Ναυπάκτου. Παιδάκι τριών ετών που διασκέδαζε έπεσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Nafpaktia news.gr από το τρενάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι .

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου όπου το πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Το παιδάκι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο έχει μια μικρή αμυχή στο κεφάλι όμως μεταφέρθηκε προληπττικά σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το λιμεναρχείο Ναυπάκτου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...