Αυτά τα 4 ζώδια συχνά έχουν αρκετά παραπανίσια κιλά

bb

Αυτά τα 4 ζώδια συχνά έχουν αρκετά παραπανίσια κιλά

Όσοι ανήκουν στα συγκεκριμένα ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι… χοντροί σε κάποια φάση της ζωής τους, αφού αυτά τα ζώδια δύσκολα χειρίζονται την λαιμαργία τους και έχουν μια περίεργη σχέση με το φαγητό.

Ταύρος 
Ο Ταύρος αγαπά τις αισθησιακές απολαύσεις, συμπεριλαμβανομένων και του φαγητού και του ποτού. Πολλές φορές, μάλιστα, μέσα στη λαιμαργία του για την απόλαυση μπορεί να χάσει πραγματικά κάθε μέτρο και να καταλήξει με αρκετά παραπάνω κιλά χωρίς να το καταλάβει καλά καλά. 

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος, όπως ξέρουν όλοι, ζει μια ζωή δύσκολη -τουλάχιστον έτσι φαίνεται στους γύρω του- καθώς είναι παραδομένος στα συναισθήματά του. Τη μια γελάει με την ψυχή του, στα επόμενα πέντε δευτερόλεπτα κλαίει. ΄Η βράζει από τα νεύρα του. Μέσα σε όλη αυτή την εναλλγή των συναισθημάτων μοιάζει απολύτως λογικό, ο καρκίνος να πνίγει τον καημό του, τα νεύρα του ή και να γιορτάζει τη χαρά του, τρώγοντας. Και κάπως έτσι έρχονται τα κιλά και ξαναέρχονται και δώστου δίαιτα και ξανά δίαιτα για τον Καρκίνο. 

Λέων

Ο Λέων έχει μια τρομακτική αυτοπεποίθηση, μια φοβερή αίσθηση ότι είναι αήττητος που που ακόμη και στο φαγητό, πέφτε με τα μούτρα κατά περιόδους θεωρώντας ότι και να παχύνει, πολύ εύκολα θα αδυνατίσει. Και συχνά ο Λέων την πατάει… 

Ιχθείς 

Οι Ιχθύες είναι άτομα ευάλωτα στους εθισμούς. Κάθε είδους. Ετσι οι ιχθύες μπορεί σε κάποια περίοδο της ζωής τους να το ρίξουν στο ποτό, στο πολύ ποτό και να βάλουν βάρος χωρίς να το καταλάβουν. Μπορεί απλά να το ρίξουν στο φαγητό κάποια στιγμή. Και αυτό εθισμός είναι από κάποιο σημείο και μετά. Ειδικά το junk food. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/354678-Ayta-ta-4-zodia-sychna-echoyn-arketa-parapanisia-kila ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...