Αυτές είναι οι πέντε χώρες που παίζουν μπάλα παρά τον κορωνοϊό!

Αυτές είναι οι πέντε χώρες που παίζουν μπάλα παρά τον κορωνοϊό!
Αυτές είναι οι πέντε χώρες που παίζουν μπάλα παρά τον κορωνοϊό!


26/03/2020 – 20:56

Τα κρούσματα από την πανδημία του κορονοϊού αγγίζουν τα 500.000 παγκοσμίως, ενώ πάνω από 22.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Το ποδόσφαιρο όπως είναι λογικό περνάει σε δεύτερη μοίρα και έτσι είχαμε την αναστολή των περισσότερων πρωταθλημάτων του κόσμου.

Την στιγμή που άπαντες σημειώνουν πως προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών υπάρχουν πέντε χώρες που κρατούν… Θερμοπύλες, έχοντας αποφασίσει να συνεχίσουν τα πρωταθλήματα τους για όσο χρειαστεί!

ΕΥΡΩΠΗ

Λευκορωσία

Το μοναδικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτή την εποχή είναι της Λευκορωσίας. Η πρώτη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε κανονικά και η εντολή είναι να συνεχιστούν οι αγωνιστικές δραστηριότητες, καθώς τα 86 κρούσματα κορονοϊού στη χώρα δεν συνιστούν απειλή για την υγεία των παικτών.

ΑΦΡΙΚΗ

Ανγκόλα

Στην Ανγκόλα έχουν καταγραφεί μόλις 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού. Το πρωτάθλημα οδεύει προς το φινάλε. Διεκόπη βάσει προγράμματος την περασμένη Κυριακή και αναμένεται ξεκινήσει ξανά στις 4 Απριλίου με την διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής.

Μπουρούντι

Το Μπουρούντι είναι μια χώρα στην κεντρική Αφρική με πληθυσμό 11 εκατομμυρίων κατοίκων. Το πρωτάθλημα απαρτίζεται από 16 ομάδες και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 27η αγωνιστική. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα κορονοϊού.

ΑΣΙΑ

Τουρκμενιστάν

Το Τουρκμενιστάν είναι χώρα της Κεντρικής Ασίας με έκταση 488.100 τ.χλμ. και πληθυσμό 5.942.089 κατοίκους. Απόψε διεξάγεται η 4η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της χώρας, ενώ δεν έχουν αναφερθεί κρούσματα κορονοϊού.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Νικαράγουα

Η Νικαράγουα είναι η μοναδική χώρα στην Κεντρική, αλλά και την Λατινική Αμερική όπου το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά παρά τις έντονες αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών. Είναι χαρακτηριστικό πως στο ματς της Ντίριαντζεν με την Ντεπορτίβο Οκοτάλ, οι παίκτες της πρωτοπόρου ομάδας φορούσαν μάσκες!

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης οι περισσότεροι τις έβγαλαν με εξαίρεση τον Ουρουγουανό, Μπερνάντο Λαουρέιρο, ο οποίος πέτυχε μάλιστα και τα δύο γκολ της ομάδας του στην επικράτηση με 2-0. Η Νικαράγουα με πληθυσμό 6.460.411 κατοίκους έχει καταγράψει μόλις δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...