Αυτή είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς

Αυτή είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς
Αυτή είναι η προτεραιότητα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς

Για τις προτεραιότητες που έχει ο Ολυμπιακός, μίλησε στην κάμερα της NOVA, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως τη δεδομένη στιγμή, το παιχνίδι με τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Super League 1, είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των “ερυθρολεύκων”.

« Αυτό που κρατάω από την περσινή πρόκριση είναι το γκολ του Ελ Αραμπί. Βέβαια και του Χασάν με την Αϊντχόφεν ήταν πολύ σημαντικό. Στο Λονδίνο είχαμε όμως και κόσμο μαζί μας και έκανε την στιγμή κάπως πιο ξεχωριστή. Σίγουρα ήταν δύσκολη η αποστολή με την Αϊντχόφεν. Ο στόχος μας μένει ίδιος και με την Άρσεναλ. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Αυτή τη στιγμή όμως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την Άρσεναλ, πρέπει να επικεντρωθούμε στον Βόλο, με τον οποίο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς τη Δευτέρα. Καταλαβαίνω την δυσκολία του αγώνα και πριν την Αϊντχόφεν δουλεύαμε για το ματς αυτό.

Ο Βόλος έχει πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην έδρα του, τον τοποθετώ μαζί με ομάδες όπως ο ΟΦΗ, που επίσης είναι σκληρός στο γήπεδό του. Για μας δεν αλλάζει κάτι η έδρα. Όλοι οι παίκτες μας ήταν στην καλύτερη κατάσταση με την Αϊντχόφεν, με εξαίρεση τραυματίες όπως ο Βρουσάι και ο Σωκράτης, που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...