Αυτός έκλεβε από σταθμευμένα αυτοκίνητα στη νοτιοανατολική Αττική

Αυτός έκλεβε από σταθμευμένα αυτοκίνητα στη νοτιοανατολική Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 31χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη στις 2-8-2018 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αναβύσσου για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Νοτιανατολική Αττική. (Σχετικό το από 10-8-2018 Δελτίο Τύπου)
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΜΠΑΚΟΥΣΟΓΛΟΥ Ελευθέριο του Εμμανουήλ και της Αναστασίας, γεννηθέντα στις 10-3-1987 στην Αθήνα

θηβ
ηδ    
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 6-3-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22910-40100 του Τμήματος Ασφάλειας Αναβύσσου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/347031-Aytos-eklebe-apo-stathmeymena-aytokineta-ste-notioanatolike-Attike ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...