Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής του ESM για την Ελλάδα

Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής του ESM για την Ελλάδα
Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής του ESM για την Ελλάδα


20/01/2020 – 17:08

Τον Πάολο Φιορέτι διόρισε ως συντονιστή της αποστολής για την Ελλάδα ο ESM αντικαθιστώντας τον Νικόλα Τζιαμαρόλι, που βρισκόταν σε αυτή τη θέση από το 2015, όπως αναφέρει ο ESΜ σε ανακοίνωσή του. 

Φιορέτι

Η δήλωση Ρέγκλινγκ

“Είμαι ευτυχισμένος που ο Πάολο Φιορέτι θα ηγηθεί της αποστολής για την Ελλάδα”, δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ .

“Με τις γνώσεις του για την περιοχή και τον χρηματοοικονομικό κλάδο και την εμπειρία του από τη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι προετοιμασμένος να αναλάβει αυτό το σημαντικό έργο”, συμπλήρωσε .

“Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Νικολά Τζιαμαριόλι για την αφοσίωσή του σε όλο το ελληνικό πρόγραμμα, το οποίο αποδείχθηκε κρίσιμο κατά τις πιο δύσκολες στιγμές της κρίσης. Ο Νικολά συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτό που τελικά ήταν η επιτυχημένη έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα ESM “, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ρέγκλινγκ.

“Και θα συνεχίσει να συμβάλλει σημαντικά στη συνεργασία μας με την Ελλάδα από τον νέο ρόλο του Γενικού Γραμματέα”, κατέληξε.

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...