Αφ.Μπουμπούλη:Μαζί, ενωμένοι μπορούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανάπτυξης στον τόπο μας

Κατέρχεστε για πρώτη φορά στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος Βουλευτής, θα ήθελα να μου πείτε κάποια στοιχεία για εσάς που θα έκαναν κάποιον να σας ψηφίσει.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω ότι εγώ είμαι καλύτερη από τους υπόλοιπους υποψηφίους και δεν θα μου άρεσε να περιαυτολογώ ή να επιτρέπω κάποιους άλλους να λένε περισσότερα πράγματα για εμένα από αυτά που διαθέτω. Είμαι ένας άνθρωπος της καθημερινότητας, του μόχθου, του αγώνα, είμαι μια από εσάς και η κοινωνία μας γνωρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μου. Δεν κατέρχομαι στην κεντρική πολιτική σκηνή ούτε για να κάνω καριέρα, ούτε για να αποκατασταθώ οικονομικά ή κοινωνικά. Δόξα τον Θεό τα έχω καταφέρει όλα αυτά στην ζωή μου, πλην όμως θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας με την συμμετοχή μας στα όργανα και όχι με κριτική εκ του ασφαλούς. Και επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να αγωνίζομαι από μικρό παιδί και θεωρώ ότι μπορώ το ίδιο να αγωνιστώ για τα προβλήματα όλων των συμπολιτών μου ιδίως στην περιοχή του Ξηρομέρου , τα οποία γνωρίζω καλά από πρώτο χέρι, καθώς μεγάλωσα μέσα στην κοινωνία.

Γιατί ο αγρότης, ο έμπορος, ο ελεύθερος επαγγελματίας ή ο δημόσιος υπάλληλος να ψηφίσει ΝΔ;

Για ένα καλύτερο αύριο, για ένα πιο δημιουργικό σήμερα. Για να πάψει να έχει το κράτος… συνέταιρο, για να δει την προσπάθειά του να καρποφορεί. Για να μπορέσει να λειτουργήσει μέσα σε ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο, όπου η κανονικότητα θα ανταποκρίνεται στην πραγματική οικονομία. Μα πάνω από όλα για να δει ευκαιρίες, ευκαιρίες όχι για τους… κολλητούς και τους φίλους, αλλά για τους ικανούς και τους άξιους. Λιγότεροι φόροι, κίνητρα σε όλους, ανάσα στην κοινωνία, περισσότερες επενδύσεις.

Τι συμβολίζει για εσάς η συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ;

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας είναι για μένα μια ακόμη πρόκληση! Είναι η πρόκληση που ισοδυναμεί με την πιο μεγάλη προσπάθεια προσφοράς στον τόπο μου μέσα από την συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση των θεμάτων της, από τις μέχρι σήμερα θέσεις που υπηρέτησα στο πολιτιστικό κίνημα και την αυτοδιοίκηση!

Με αέρα ανανέωσης και με ορμή αισιοδοξίας και ελπίδας, καλώ όλους τους πολίτες του νομού να στηρίξουν την προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε η συμφωνία Αλήθειας να μετατραπεί σε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο που έχει ανάγκη ο τόπος. Γνωρίζετε όλοι, ότι προέρχομαι όχι απο την ελίτ αλλά απο τον απλό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας και φιλοδοξώ να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους που καθημερινά μοχθούν και παλεύουν με αποφασιστικότητα. Ξέρετε πως η φωνή μου ταιριάζει με τη δική σας φωνή και οι αγωνίες μας είναι κοινές. Μαζί, ενωμένοι μπορούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανάπτυξης στον τόπο μας, με όφελος μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυριανό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...