Α.Δ.Κ.Ν:Ανακοίνωσε νέες δυναμικές υποψηφιότητες

Στην ανακοίνωση οκτώ ακόμα υποψηφίων προχωρά η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας.Με τις σημερινές υποψηφιότητες,η Α.Δ.Κ.Ν. φτάνει τις 38 υποψηφιότητες.΄Απαντες απαντούν,γιατί με την Α.Δ.Κ.Ν. και γιατί με τον Γ.Μπουλέ

Αγγελόπουλος Βασίλης
Επιλέγω τον  υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ, γιατί είναι ο μόνος που πιστεύει στις τεράστιες δυνατότητες του Δήμου, όπως στον τουρισμό , τη παιδεία, στην κοινωνική δραστηριότητα, τον πολιτισμό  κ.α. Είναι ο μόνος που μπορεί  να τις υλοποιήσει γιατί έχει όραμα και συνεργάτες ικανούς για το σκοπό αυτό. Είναι ο μόνος που είναι απαλλαγμένος από οποιεσδήποτε αγκυλώσεις και απολογείται  μόνο στους δημότες . Αυτός ο μοναδικός και πανέμορφος στο σύνολό  του Δήμος πρέπει να ανοίξει τα φτερά το , να πετάξει και να φτάσει εκεί που δεν μπορούν να τον φτάσουν οι άλλοι, το απέδειξαν άλλωστε όλοι οι προκάτοχοί  του.
Αυτός ο Δήμος αξίζει και δικαιούται καλύτερη τύχη και πορεία. Μόνο ο Γιάννης Μπουλές και οι αξιόλογοι συνεργάτες του μπορούν να το εγγυηθούν. Για αυτούς τους λόγους , στις επικείμενες εκλογές στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο  Γιάννη Μπουλέ .

Αθανασοπούλου Αγγελική
Στη ζωή μου προσπαθώ με όσες δυνάμεις έχω να προσφέρω εθελοντικά για το καλό των ανθρώπων και του τόπου μας. Για αυτό επέλεξα την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ. Πέρα από τις γνώσεις του και τη μεγάλη εμπειρία που έχει, είναι άνθρωπος της δημιουργίας και της προσφοράς. Είναι κοντά στους ανθρώπους και τους βοηθάει πραγματικά με σκληρή δουλειά και με το Όραμα του για να πάει η Ναυπακτία μπροστά.

Ζιαμπάρα Μαρία
Η ενεργή και υπεύθυνη  συμμετοχή στα κοινά είναι τρόπος και στάση ζωής.  Βασικό στοιχείο σε αυτή την πορεία είναι η Επιλογή. Η επιλογή ως αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης και ευθύνης. Ευθύνη για τις επιλογές, τις πράξεις αλλά και τις παραλείψεις. Με αυτό το σκεπτικό επέλεξα από το 2002 μέχρι και σήμερα να στηρίζω τον Γιάννη Μπουλέ, γιατί μου μετέδωσε το πάθος του για την αυτοδιοίκηση και το όραμά του για τη Ναυπακτία. Είναι ο επικεφαλής που με το λόγο  και  τη στάση του εμπνέει και συσπειρώνει σε κοινό αγώνα όλα τα μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας , της  μοναδικής παράταξης στη Ναυπακτία που για είκοσι συνεχή χρόνια παραμένει ζωντανή καθώς διαρκώς μπολιάζει την εμπειρία  με νέες ιδέες και πρόσωπα. Έτοιμη και αυτή τη φορά να οδηγήσει τη Ναυπακτία μπροστά αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις του «Κλεισθένη».

Καλαβριζιώτης Ανδρέας
Επέλεξα και αποφάσισα να συστρατευτώ και πάλι στην προσπάθεια που κάνει η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και ο επικεφαλής της Γιάννης Μπουλές για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Ναυπακτίας. Με την προσθήκη αξιόλογων νέων μελών, την εμπειρία και γνώση των παλαιότερων είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να επιτύχουμε στο δύσκολο αυτό έργο με στόχο ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας. Η παρουσία και η προσωπικότητα του Γιάννη Μπουλέ αποτελεί εγγύηση ότι η επόμενη τετραετία θα είναι επιτυχημένη προς όφελος όλων των δημοτών. Πίστεψα από την αρχή στο όραμα του Γιάννη Μπουλέ για το Δήμο μας, διέκρινα από την πρώτη στιγμή την δυναμική του επιτελείου του και είμαι βέβαιος ότι και θέλουμε και μπορούμε! Για μια Ναυπακτία που μας αξίζει!

Κούστας Βασίλης
Αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με γνώμονα κριτήριο να προσφέρω ανιδιοτελώς στον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις. Γι’ αυτό αποφάσισα να πολιτευτώ και να συμπορευτώ ανεπιφύλακτα με τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας, επικεφαλής της οποίας ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης  Μπουλές, άριστος γνώστης, διαπρεπής και αυθεντία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τεράστια εμπειρία, διατελέσας Δήμαρχος Πυλήνης επί δύο τετραετίες, αλλά και στην συνέχεια Δήμαρχος Ναυπακτίας, έχοντας επιτελέσει τεράστιο έργο με τους συνεργάτες του.  Τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη  Μπουλέ, εκτιμώ απεριόριστα για την εντιμότητά του, το εξαίρετο ήθος του, την αξιοπρέπειά του, την ακεραιότητα και την εντιμότητα του, την ευγλωττία του, την ευθύτητα του, άριστο γνώστη και χειριστή της ελληνικής γλώσσας μας, χαρακτηριστικά τα οποία του προσδίδουν την εικόνα ενός πράγματι χαρισματικού ανθρώπου, τον οποίο πιστεύω ακράδαντα έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Μακρυκώστας Γιώργος
Έχω επιλέξει να ζω και να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Η Χάλκεια και όλη η Ναυπακτία έχουν μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στις φετινές δημοτικές εκλογές και για αυτό επέλεξα την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μπουλέ. Είναι ο μόνος που γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τις δυνατότητες  που έχει ολόκληρη η Ναυπακτία. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές χρειάζονται άνθρωποι με γνώση, εμπειρία και όρεξη για δουλειά για να πάμε ένα βήμα τη Ναυπακτία πιο μπροστά, έτσι ώστε όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι να μην αναγκαστούμε να φύγουμε από τον τόπο μας.

Μπακατσιάς Κώστας
Επέλεξα να συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μπουλέ και αυτή την φορά, γιατί υπάρχει διαφάνεια στο έργο της παράταξης και πάνω απ’ όλα, τόσο τα μέλη της όσο και ο ίδιος ο Γιάννης Μπουλές, είναι άνθρωποι που βάζουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας και των πολιτών. Είναι άνθρωποι με σταθερές αρχές και συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δήμο μας. Ο Γιάννης Μπουλές είναι άνθρωπος που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για τον Δήμο και εγώ είμαι δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια.

Παναγόπουλος Πάνος
Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας και νιώθω δικαιωμένος για αυτή την επιλογή μου. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και ο επικεφαλής της Γιάννης Μπουλές έχουν καταφέρει για 20 συνεχόμενα χρόνια να υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και τη Ναυπακτία αφοσιωμένοι στις αρχές πάνω στις οποίες συγκροτήθηκε αυτή η παράταξη. Διάφανη και αποτελεσματική διοίκηση, συνέπεια λόγων και έργων, απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Η γνώση, η εμπειρία και τα εφόδια που διαθέτουν ο Γιάννης Μπουλές και τα μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της Ναυπακτίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...