Βάνα Πατρινού: «Πιο δυνατό ΚΚΕ εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις και εκεί που ανατρέπονται: στους δρόμους του αγώνα!»

Πίσω από τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την μείωση των μισθών και το τσάκισμα του εισοδήματος των συνταξιούχων,  το ξεκλήρισμα των αγροτών και κτηνοτρόφων, την ακρίβεια και την φτώχεια, την εμπορευματοποιημένη Υγεία και Παιδεία,  την ανυπαρξία της Πολιτικής Προστασίας  και κυρίως, πίσω από τους πολέμους βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή την πολιτική και την συνδιαμόρφωσαν και την ψήφισαν και την εφάρμοσαν τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ με τη στήριξη της συναινετικής αντιπολίτευσης των κομμάτων του  ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Αριστεράς και της Ελληνικής λύσης, όσο και τα προηγούμενα κυβερνητικά σχήματα, ποικίλων αποχρώσεων και συνδυασμών.

Στον Ελληνικό λαό πλέον υπάρχει πείρα. Το ψευδεπίγραφο όραμα της “Ευρώπης των λαών” ξεθώριασε αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κεφαλαίου, των πολυεθνικών και των λόμπι, του πολέμου.

Και με βάση αυτήν την πείρα κάθε  εργαζόμενος, αγρότης, συνταξιούχος, αυτοαπασχολούμενος, και μικροεπαγγελματίας, γυναίκα που ασφυκτιά, έχει πολλούς λόγους να φτάσει στην κάλπη στις 9 του Ιούνη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι!!!

-Να σταλεί μήνυμα αντίστασης στην ΕΕ, την κυβέρνηση της ΝΔ και τα κόμματα του συστήματος, τα κόμματα της συνενοχής!

-Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αντεπίθεσης και στον ελληνικό λαό και στους λαούς της Ευρώπης!

Τι χρειάζεται ο λαός την επόμενη ημέρα των εκλογών;

-Να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ που δεν έχει δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ ή να βγουν ενισχυμένα τα κόμματα που είναι δεσμευμένα στην ΕΕ και τις αντιλαϊκές αποφάσεις της, που έχουν φορτώσει στον λαό ένα δυσβάσταχτο λογαριασμό να πληρώσει;

-Nα σταλεί μήνυμα εναντίωσης, οργάνωσης του αγώνα ενισχύοντας το ΚΚΕ ή να δοθεί “πράσινο φως” στην ακρίβεια, στην ενεργειακή φτώχεια, στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας και της Υγείας, στην ένταση της εκμετάλλευσης και στην παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων;

-Να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ που παλεύει ενάντια στην πολεμική εμπλοκή της χώρας ή να βγουν ενισχυμένα τα κόμματα που συμφωνούν με την συμμετοχή της Ελλάδας σε 2 ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, σε όσους κάνουν πλάτες στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ και στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ;

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ την επόμενη μέρα θα βρεθεί ξανά εκεί που τη χρειάζεται ο λαός: στους αγώνες και στη συλλογική διεκδίκηση για αυξήσεις στους μισθούς, για δουλειά με δικαιώματα, για μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια, για δωρεάν Υγεία και Παιδεία, για να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας σε δύο πολέμους.

Δείχνουμε κόκκινη κάρτα στην πολιτική της ΕΕ που συνθλίβει τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας.

Δείχνουμε κόκκινη κάρτα στα κόμματα που “πίνουν νερό” στο όνομα της ΕΕ και συναινούν με την πολιτική της.

Πιο δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις, όπως στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και εκεί που όλα ανατρέπονται: στους δρόμους του αγώνα!

Βάνα Πατρινού

Υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Χειρουργός

Διευθύντρια ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας (ΕΙΝΝΑΑ)

Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου ΑιτωλοακαρνανίαςΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...