Βάρη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά το φονικό! Οι δράστες αποχωρούν με το αυτοκίνητο [video]

Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή που οι δολοφόνοι αποχωρούν από την Βάρη. Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην περιοχή. Τι περιέγραφε στο newsit αυτόπτης μάρτυρας που τα είδε όλα.

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στην Βάρη και σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο το δραστών λίγο μετά το άγριο φονικό στα Βλάχικα το βράδυ της Κυριακής (19.01.2020).

Σε αυτό προφανώς επιβαίνουν οι δολοφόνοι και εξαφανίζονται από το σημείο, οι οποίοι εικάζεται πως ανήκουν στην Μαυροβούνια μαφία “Καβάτσκι”, την αντίπαλη δηλαδή μαφία των “Σκάλιαρι” που ανήκαν τα θύματα.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr

Έμοιαζαν απόλυτα πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι, ενώ οι κινήσεις τους θύμιζαν στρατιώτες» είχε αποκαλύψει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας με θύματα τους Ίγκορ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς.

Λίγα 24ωρα μετά και οι αποκαλύψεις εξακολουθούν να σοκάρουν, καθώς σύμφωνα με την περιγραφή οι συγχρονισμένες κινήσεις των δολοφόνων φανερώνουν, από την μια τον απόλυτο επαγγελματισμό τους και από την άλλη το σχέδιο που είχαν καταστρώσει, προκειμένου να βγάλουν μια και καλή από τη μέση, τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι» με πλούσια δράση στο Μαυροβούνιο.

Όπως αποκαλύπτει ο αυτόπτης μάρτυρας, τη στιγμή εκείνη, βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακρυά από την “αιματοβαμμένη” ταβέρνα, όταν οι κινήσεις των τεσσάρων δραστών που «Ήταν σαν στρατός», όπως λέει, του κίνησαν την περιέργεια:

«Ήταν περίπου 18:20 η ώρα, είχα σταθμεύσει το αυτοκίνητο μου και περίμενα έναν συνάδελφο. Βλέπω από το απέναντι πεζοδρόμιο έναν μαυροφορεμένο, μετρίου αναστήματος, να περνάει την νησίδα της Βάρης – Κορωπίου, να βάζει ένα κασκέτο και αυτομάτως να αυξάνει τον βηματισμό του, σχεδόν έτρεχε», αναφέρει ο μάρτυρας και προσθέτει «Μου κίνησε την περιέργεια και άρχισα να τον χαζεύω. Κάποια στιγμή μετά από 8 λεπτά περίπου τον βλέπω να γυρνάει πίσω περπατώντας κανονικά. Όταν φτάνει στην γωνία της οδού Κεφαλληνίας (στη Βάρη) αυξάνει τον βηματισμό του (στο σημείο αυτό ο μάρτυρας τον χάνει από το οπτικό του πεδίο). Βλέπω μετά από 2 λεπτά να σταθμεύει ένα σκούρο αυτοκίνητο και να κατεβαίνουν 4 άτομα από μέσα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ήταν σαν “στρατός”. Ήταν πειθαρχημένοι, οργανωμένοι, σκούρα ρούχα όλοι. Ήταν σαν “στρατιωτάκια”, μου θύμισε την αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη».

“Δεν κράτησε πάνω από 2,5 λεπτά”

Σύμφωνα με την περιγραφή οι δράστες, εκτός από το γεγονός πως ήταν σχεδόν πανομοιότυπα ντυμένοι, φαίνεται να έχουν και παρόμοιο ανάστημα «Περίπου στο 1,75 ήταν, ίδια κόπια και οι τέσσερις. Ξεκινάνε ανάποδα την Βάρης – Κορωπίου προς τα πηγαδάκια της Βάρης. Τους βλέπω να βάζουν το καπέλο και να φοράνε κασκόλ, συνεννοούνται για κάτι. Είδα κάτι να φωτίζει πάνω τους, ίσως ήταν ενδοεπικοινωνία. Μετά από 2 λεπτά τους βλέπω να γυρνάνε πίσω τρέχοντας, να πηδάνε μια αλυσίδα που υπάρχει για περίφραξη σε ένα κατάστημα εκεί. Μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Μετά από λίγο βλέπω έναν ψήστη να βγαίνει από την ταβέρνα έντρομος και να κοιτάει δεξιά και αριστερά. Φοβήθηκα ότι κάτι σοβαρό είχε γίνει. Δεν άκουσα πυροβολισμούς γιατί είχα μουσική στο αυτοκίνητο. Συνολικά όλη η διαδικασία (από την στιγμή που τους είδε μέχρι και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο) διήρκεσε 12-13 λεπτά. Το χτύπημα (στην ταβέρνα) δεν κράτησε παραπάνω από 2,5 λεπτά.»

Ακούστε την συγκλονιστική περιγραφή για το μακελειό στη Βάρη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...