Βίντεο φρίκη από τη Νέα Ζηλανδία: Ο μακελάρης σκορπίζει τον θάνατο στο τζαμί.ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ – «Let’s get this party started» η πρώτη ατάκα του σαδιστή δολοφόνου πριν εκτελέσει εν ψυχρώ τουλάχιστον 49 άτομα – Φρίκη που δεν χωράει ανθρώπινος νους και εικόνες που θυμίζουν αρρωστημένο «βίντεο γκέιμ»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε με head camera και δημοσίευσε live στο Facebook ένας εκ των δραστών του μακελειού στη Νέα Ζηλανδία, και το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου παρά τις εντατικές προσπάθειες των Αρχών να το κατεβάσουν.

Στο ξεκίνημα του ανατριχιαστικού κλιπ διάρκειας 17 λεπτών, ο 28χρονος Μπρέντον Τάραντ από την Αυστραλία εμφανίζεται να μπαίνει στο αμάξι του, το οποίο είναι φορτωμένο με όπλα καλυμμένα με συνθήματα, γραμμένα με λευκό μελάνι.

«Let’s get this party started» (Ας ξεκινήσει το πάρτι) ακούγεται να λέει ο  δολοφόνος προτού βάλει μπρος το αυτοκίνητο. Ενώ λίγο αργότερα «προτρέπει» τους θεατές του μακάβριου βίντεο να κάνουν subscribe στο κανάλι του διάσημου YouTuber PewDiePie.

Ακούγοντας εθνικιστική μουσική και πολεμικά τραγούδια (μεταξύ των οποίων ένα κομμάτι που είχε γραφτεί από Σέρβους στρατιωτικούς υπέρ του Ράντοβαν Κάρατζιτς και το βρετανικό εμβατήριο The British Grenadiers) οδηγεί με τη βοήθεια του συστήματος πλοήγησης στον προορισμό του, το τζαμί Αλ Νουρ όπου πρόκειται σε λίγα λεπτά να σκορπίσει τον θάνατο, πυροβολώντας αδιακρίτως και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον 49 άτομα σκοτώθηκαν σε αυτήν την τρομοκρατική επίθεση και σε εκείνην που ακολούθησε (πιθανόν από τον ίδιο δράστη) σε ένα δεύτερο τέμενος στην ίδια πόλη. Οι τραυματίες υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τους 50.

</figure>
Φτάνοντας στον προορισμό του ο Τάραντ εμφανίζεται να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα όπλο από το πορτ μπαγκάζ και να βαδίζει προς την είσοδο του τζαμιού Αλ Νουρ.

Από τα δεκάδες αυτοκίνητα στο πάρκινγκ μπορεί να καταλάβει κανείς ότι το εσωτερικό του είναι γεμάτο με πιστούς.

Φτάνοντας στην πόρτα του τζαμιού, η φρίκη ξεκινά, με τον άνδρα να πυροβολεί αδιακρίτως όποιον βλέπει μπροστά του. Οι εικόνες θυμίζουν κάποιο φρικιαστικό βίντεο γκέιμ, και το μυαλό αδυνατεί αρχικά να επεξεργαστεί ότι πρόκειται για αληθινό περιστατικό.

Ο σαδιστής εγκληματίας εκτελεί εν ψυχρω δεκάδες ανθρώπους, ρίχνοντας χαριστικές βολές σε όσους έρπουν τραυματισμένοι στο έδαφος, προσπαθώντας να φύγουν μακριά του.

Κόσμος προσπαθεί μάταια να βρει προστασία στις γωνίες του τζαμιού και πίσω από τα λιγοστά έπιπλα, ωστόσο ο μακελάρης είναι αποφασισμένος να μη λυπηθεί καμία ζωή.
Ρίχνει όπου εντοπίζει κίνηση ή ακόμα και σε ήδη νεκρά άτομα μέχρις ότου αδειάσει ο γεμιστήρας.

Embedded video

News This Second@NewsThisSecond

The Christchurch gunman filmed his mass shooting live on social media, video shows dozens wounded/deceased.

NTS Sources name the shooter as Brenton Tarrant, he said “subscribe to pewdiepie” before the attack.
MORE: http://nts24.co.uk/BRK 

326 people are talking about this

Ούτε και τότε όμως σταματά ο εφιάλτης. Ενώ ακούγονται κλάματα και πνιχτές κραυγές, ο Τάραντ βάζει νέο γεμιστήρα στο όπλο του και ξεκινά ξανά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι επιστρέφει στην ίδια αίθουσα πάνω από τρεις φορές, γαζώνοντας τους σορούς των πτωμάτων ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

protothema.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...