Βασίλης Φεύγας: Η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει ασφαλής προορισμός, μεμικρό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού, παράτο άνοιγμα των αεροδρομίωντηςχώρας σε χώρεςτουεξωτερικού πουσηματοδοτεί και τηνέναρξητηςτουριστικής περιόδουσεόλητηχώρα, εξέφρασεστονPolitica 89.8 και τονΝίκο Παπαδάκη, ο Γραμματέας ΣτρατηγικούΣχεδιασμούκαι Επικοινωνίας τηςΝέας Δημοκρατίας ΒασίληςΦεύγας. 

Όπωςεξηγεί ο κ. Φεύγας, η Ελλάδα μπορεί να δεχθεί και πάλιτουρίστεςχωρίς να αυξηθεί ο αριθμός κρουσμάτων από κορονοϊό ώστε να ανακάμψει ταχύτερα μέσω του βασικού πυλώνα της οικονομίας της – τον τουρισμό, ταχύτερα.

Η Ελλάδα αποτελεί ένα ασφαλή προορισμό, μεμικρό αριθμό των κρουσμάτων και αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για τους επισκέπτες που θα έρθουν για να ενισχύσουν το τουριστικό μας προϊόν. Δενείναι τυχαίο σύμφωνα με τον κ. Φεύγα, που το μεγαλύτερο αυστριακό τουριστικό περιοδικό «TAI» δημοσίευσε άρθρο με τίτλο: «Σταδιακή χαλάρωση του Lockdown – Ανάλυση των ταξιδιών στους 6 κορυφαίους προορισμούς»  στο οποίους περιλαμβάνεται κι η χώρα μας, μειδιαίτερα μνεία.

Μεταξύάλλων, ο κ. Φεύγας, στάθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτήτην περίοδοοιεργαζόμενοιστοντουρισμό, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θα στηρίξειτους εποχικάεργαζομένουςγια να μην υπάρξει καμία απόλυσηστονκλάδοτουτουρισμού.

Ο κ. Φεύγας, αναφέρθηκε και στιςδιπλωματικέςκινήσειςτηςχώρας μας, για την αντιμετώπισητηςτουρκικής προκλητικότητας, πουτυγχάνειτηςέμπρακτηςστήριξηςτηςΕυρωπαϊκήςΈνωσης και των ΗΠΑ. Μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικήκίνησηθεωρείτην επίσκεψητουΤζέφριΠάιατ παρουσία του κ. ΠαναγιωτόπουλουστηΣούδα, αλλά και την επίσκεψητουΤζοσέπ Μπορέλστον Έβρο παρουσία τουΕλλήνα ΥΠΕΞ ΝίκουΔένδια.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...