Βασίλης Φεύγας σε ΑΝΤ1 και Alpha: «Η Νέα Δημοκρατία θα επιδιώξει συνεργασίες ακόμη κι αν είναι αυτοδύναμη στις εκλογές»

bb

Στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και Alpha φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.

Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα και τις προτεραιότητες  των εκλογών  της 7ης Ιουλίου στο ενημερωτικό δελτίο του ΑΝΤ1 στις 13.00, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας τόνισε σχετικά με τις εξελίξεις στην Κύπρο και τις ενέργειες της Τουρκίας: «Η Τουρκία αυξάνει την ένταση στην Νοτιανατολική Μεσόγειο ανάλογα και με τα δικά της εσωτερικά θέματα κι εμείς πρέπει να αξιοποιούμε τα όπλα μας αλλά να μην δραματοποιούμε την κατάσταση όπως έχει επιχειρήσει η κυβέρνηση τις προηγούμενες μέρες. Ξεκινάει η τουριστική περίοδος, περιμένουμε εκατομμύρια τουρίστες, δεν πρέπει να μεταδίδουμε λάθος εντυπώσεις».

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρο και αφορά στις νέες δουλειές, με λιγότερη γραφειοκρατία και μείωση των φόρων, αρκετοί από τους οποίους θα μειωθούν σε σύντομο διάστημα, επεσήμανε ο Βασίλης Φεύγας και συμπλήρωσε: «Η Νέα Δημοκρατία δεν επιδιώκει τίποτε άλλο από ό,τι συμβαίνει στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο, όπου τα κράτη δίνουν κίνητρο για επιχειρηματική δράση και οικονομική ανάπτυξη». 

Σε ότι αφορά το ζήτημα της αυτοδυναμίας στις επικείμενες εκλογές, ο Βασίλης Φεύγας υπενθύμισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξηγήσει ότι ακόμη και στην περίπτωση αυτοδυναμίας θα επιδιώξει συνεργασίες γιατί για την Νέα Δημοκρατία η αυτοδυναμία δεν είναι αυτοσκοπός εξουσίας αλλά μια προϋπόθεση για σταθερότητα στην χώρα, ώστε να υπάρξουν επενδύσεις και καινούριες δουλειές

Τέλος, στο ενημερωτικό δελτίο του Alpha TV και την ενότητα «Εκλογές 2019», ο Βασίλης Φεύγας επεσήμανε ως σοβαρότερα ζητούμενα για την Αιτωλοακαρνανία εκείνα της παραγωγής, με τα σοβαρά διαρθρωτικά προβλήματα σε γεωργία και κτηνοτροφία, καθώς και του οδικού δικτύου.

Όπως εξήγησε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, οι επενδύσεις στον αγροτικό τομέα είναι η απάντηση για να μείνουν στον τόπο τους οι νέοι άνθρωποι, ενώ το οδικό δίκτυο πρέπει να επανεξεταστεί στην βάση της σύνδεσης με την Ιόνια Οδό. «Ο στόχος πρέπει να είναι να αναβαθμιστεί τόσο το τουριστικό προϊόν όσο και η προοπτική στην μεταποίηση και τις μεταφορές και αυτό δεν μπορεί να γίνει με έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο που προσπερνά την Αιτωλοακαρνανία», τόνισε.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...