Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη φυλακή ξάδελφός της για σεξουαλική επίθεση

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη φυλακή ξάδελφός της για σεξουαλική επίθεση
Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη φυλακή ξάδελφός της για σεξουαλική επίθεση

Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ αφού βρέθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε καλεσμένη στο προγονικό του κάστρο στη Σκωτία. Ο Simon Bowes-Lyon, κόμης του Στράθμορ, παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στην 26χρονη γυναίκα τον Φεβρουάριο του 2020, σε κρεβατοκάμαρα στο Κάστρο Γκλάμις, που ήταν η πατρική οικία της αείμνηστης μητέρας της βασίλισσας, Ελισάβετ Α’, και όπου γεννήθηκε η αδελφή της βασίλισσας πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Το κάστρο βρίσκεται κοντά στο Νταντί στην κεντρική Σκωτία.

Το θύμα του υποφέρει ακόμη από εφιάλτες μετά την 20λεπτη επίθεση. Ο κόμης ήρθε στο δωμάτιό της απρόσκλητος και φέρεται επανειλημμένα να τη θώπευσε ενώ της είπε ότι ήθελε να κάνει σχέση μαζί τη. Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Της σήκωσε το νυχτικό και την εγκλώβισε στον τοίχο αγγίζοντάς την απρεπώς. Όταν η γυναίκα απέρριψε την ερωτική του πρόταση την αποκάλεσε “αγενή, κακιά και φριχτό άτομο” και της είπε ότι δεν μπορούσε να του λέει τι θα κάνει στο ίδιο του το σπίτι. Το θύμα κατάφερε να τον απωθήσει και να τον διώξει από το δωμάτιό της προτού στείλει μηνύματα απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια στους άλλους καλεσμένους. Ο κόμης επέστρεψε και προσπάθησε να ξαναμπεί στο δωμάτιό της. Η γυναίκα το έσκασε το πρωί και επέστρεψε σπίτι της καταγγέλλοντας το περιστατικό στις Αρχές.

Ο Bowes-Lyon, 34 ετών, είναι πρώτος ξάδελφος της βασίλισσας. Αφού παραδέχτηκε την ενοχή του, τον περασμένο μήνα, είπε “ντρέπομαι τρομερά για τις πράξεις μου οι οποίες προκάλεσαν τόση ταραχή σε καλεσμένο στο σπίτι μου. Δεν πίστευα ότι ήμουν ικανός να συμπεριφερθώ με τέτοιο τρόπο αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω και να αναλάβω την ευθύνη”. Καταχωρίσθηκε σε μητρώο δραστών σεξουαλικών αδικημάτων για 10 χρόνια. Αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο φυλάκισης έως πέντε έτη αλλά καταδικάστηκε μόλις σε 10 μήνες όταν ο δικηγόρος έπεισε το δικαστήριο ότι ο κόμης είναι πραγματικά μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...