Βασιλακόπουλος: «Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για να μείνει ο Ολυμπιακός στην Basket League»

bb

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος «έλυσε» τη σιωπή του και σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της χώρας μας. «Δεν υπάρχει Α1 χωρίς Ολυμπιακό», τόνισε.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε πάρει θέση επεσήμανε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση προκειμένου οι Πειραιώτες να παραμείνουν στην Basket League:

«Θα είναι ότι χειρότερο για το μπάσκετ, ένα σωματείο με τόσο μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Ολυμπιακός να παίξει στην Α2 και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Το λέω ευθέως».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν σταμάτησε εκεί όμως. Μίλησε και για την παρέμβαση του κράτους και της FIFA στην ΕΠΟ τονίζοντας ότι τέτοιες κινήσεις προσβάλουν την εθνική μας ανεξαρτησία, θέλοντας να αποφύγει την παρουσία ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα του μπάσκετ:

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο αίσχος του ελληνικού αθλητισμού αυτό που έγινε με την ΕΠΟ, με πρόφαση την… εξυγίανση. Είναι αίσχος και σκάνδαλο που μειώνει και προσβάλει ξεκάθαρα την εθνική μας ανεξαρτησία.

Δηλαδή ήρθαν αυτοί οι κύριοι να μας κουνήσουν το δάχτυλο και να μας… σώσουν, για να φτάσουμε ύστερα από τόσους μήνες να κάνουν έναν τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών. Εύγε! Λες και δεν υπάρχουν Έλληνες να διοικήσουν. Κρίμα, απλά κρίμα για τέτοιο συμβιβασμό».

fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...