Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη τόσο για την πρόθεσή του να δώσει το παρών στο συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στο Τάε Κβον Ντο όσο και για το ότι προτίθεται να απευθυνθεί στους συνέδρους – Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση των δύο

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη και τον κόσμο μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα είναι ο «τίτλος» της παρέμβασης του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που ξεκινά την Παρασκευή το απόγευμα στο Τάε Κβον Ντο με την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα οι κ.κ. Ανδρουλάκης και Βενιζέλος αντάλλαξαν απόψεις για την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, καθώς και για το νέο εγχείρημα της παράταξης. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε το νέο αρχηγό της Χαριλάου Τρικούπη για την πρόθεσή του να απευθυνθεί στους Συνέδρους όπως θα κάνουν και οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι, οι κ.κ. Σημίτης και Παπανδρέου.

Ανδρουλάκης και Βενιζέλος μετά την συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα αναχώρησαν από το γραφείο του πρώην προέδρου για να παραστούν στην συνεδρία υποδοχής του του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως επίτιμου μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.

Σημειώνεται πως τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη έχουν ποντάρει πολλά στο τριήμερο που μας έρχεται θέλοντας να δώσουν μια νέα ώθηση στο κόμμα και να υπογραμμίσουν το κύμα ανανέωσης αλλά και το πολιτικό στίγμα του κόμματος. Για τον Νίκο Ανδρουλάκη, είναι βασικός στόχος να επανασυνδεθεί η παράταξη με την κοινωνία, για αυτό και το κεντρικό σύνθημα αυτού του συνεδρίου είναι «η κοινωνία στο προσκήνιο».

Εκτός από τους Κώστα, Σημίτη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπανδρέου στο βήμα του συνεδρίου θα ανέβουν σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικής σκηνής όπως είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Σεργκέι Στάνισεφ και η επικεφαλής του S&D Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, καθώς και οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων που θα χαιρετήσουν τις εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Από την Νέα Δημοκρατία, χαιρετισμό θα απευθύνει ο γραμματέας του κόμματος, Παύλος Μαρινάκης, τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει ο εκπρόσωπος Τύπου, Νάσος Ηλιόπουλος και το ΜέΡΑ25, ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...