ΒΙΝΤΕΟ: «Απόδραση» με Λεβαντόφσκι στο 93′ για την Μπάγερν!

ΒΙΝΤΕΟ: «Απόδραση» με Λεβαντόφσκι στο 93′ για την Μπάγερν!
ΒΙΝΤΕΟ: «Απόδραση» με Λεβαντόφσκι στο 93' για την Μπάγερν!

Με γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις του αγώνα η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 2-1 τη Λεβερκούζεν εκτός έδρας και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Bundesliga.

Ο Πολωνός επιθετικός σημείωσε το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης και χάρισε μια τεράστια νίκη στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, η οποία πλέον είναι πρώτη με 30 βαθμούς έναντι 28 των αντιπάλων της που έπεσαν στη δεύτερη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λεβερκούζεν κατάφερε να να προηγηθεί σχετικά νωρίς χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Πάτρικ Σικ στο 14′ με γυριστό σουτ, έπειτα από πάσα του Αμίρι από τα δεξιά.

Οι «ασπιρίνες» συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 28′ ξανά με τον Σικ, ωστόσο το VAR έδειξε πως ο Τσέχος επιθετικός ήταν εκτεθειμένος ακυρώνοντας το τέρμα.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες της Μπάγερν έκλεψαν τη μπάλα, ο Σανέ βρήκε τον Μίλερ, εκείνος σέντραρε από δεξιά και ο Λεβαντόφσκι, εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση του Χραντέσκι, σκόραρε με κεφαλιά για το 1-1 στο 43′.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα συνέχισαν να είναι ισορροπημένα, με καμία ομάδα να μην μπορεί να κυριαρχήσει έναντι της άλλης δείχνοντας πως όλα θα καταλήξουν σε μία ισοπαλία.

Όλοι εκτός από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που βρήκε τον τρόπο να πετύχει ένα απίστευτα σημαντικό γκολ στο τρίτο λεπτό του αγώνα και να χαρίσει στην Μπάγερν τόσο τη νίκη όσο και την πρωτιά στο πρωτάθλημα.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις εδώ.

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...