ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης: «Με φοβούνται οι αντίπαλοι…»

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης: «Με φοβούνται οι αντίπαλοι…»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πανέτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι με τους Πίστονς (18/4, 03:00), θέλοντας να οδηγήσει τους Μπακς στο 2-0 στη σειρά.

Στις δηλώσεις του για τον αγώνα κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι το Ντιτρόιτ του δίνει χώρο να σουτάρει και τόνισε πως δεν θεωρεί ότι οι αντίπαλοι δεν σέβονται το σουτ του, αλλά πως απλώς δεν θέλουν να τον δουν να πηγαίνει κοντά στο καλάθι.

Μετά από σχετική ερώτηση, ο Γιάννης απάντησε: “Έπειτα από κουβέντα που είχα με τον κόουτς συνειδητοποίησα πως δεν είναι πως δεν μπορώ να βάλω το σουτ, αλλά απλώς οι αντίπαλοι φοβούνται όταν πηγαίνει στο “ζωγραφιστό”. Για αυτό μου αφήνουν χώρο για να σουτάρω.

Υπάρχουν στιγμές που θα πάρω αυτό το σουτ, όταν πιστέψω οτι θα μπει, αλλά θα προσπαθήσω να πηγαίνω προς το καλάθι όσο πιο συχνά μπορώ. Έχω πλέον τόσους πολλούς χώρους να κινηθώ, μπορώ να δημιουργήσω για τους συμπαίκτες μου και εμένα και απλώς θα συνεχίσω να είμαι ενεργητικός χωρίς να εστιάζω στο πώς με αντιμετωπίζουν.

Αυτό που προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου είναι ότι πρέπει να παίζω το παιχνίδι μου. Αν είμαι ελεύθερος θα σουτάρω. Δεν θα σουτάρω κάθε φορά, αλλά όποτε νιώθω ότι θα το βάλω. Στο μυαλό μου ωστόσο έχω το να δημιουργήσω για εμένα και τους συμπαίκτες μου”.

“Προσπαθώ να μην βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά είδα στο youtube το μεγαλύτερο comeback στην ιστορία των playoffs. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος. δεν θέλω να λέω πολλά, αλλά νομίζω πως οι Ουόριορς έδειξαν λάθος πρόσωπο στην άμυνα και την επίθεση, κι όταν τεμπελιάζεις, οι θεοί του μπάσκετ βλέπουν και θα τιμωρηθείς γι’ αυτό. Αυτό έγινε κι εκεί. Είχαν το ματς υπό έλεγχο και τα τελευταία 17 λεπτά έγινε ό,τι έγινε”, τόνισε επίσης ο 24χρονος Έλληνας άσος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη, με την απάντηση στο σχετικό ερώτημα να έρχεται στο 4:50.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360854-BINTEO-Giannis-Me-foboyntai-oi-antipaloi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...