Βρέθηκε νεκρός σε κατάψυξη μετά από 10 χρόνια -“Δεν με σκότωσε η γυναίκα μου”

Ο θάνατος μίας ηλικιωμένης στη Γιούτα των ΗΠΑ, τον περασμένο μήνα οδήγησε σε μία σοκαριστική ανακάλυψη.

Νεκρή στο σπίτι της στη Γιούτα των ΗΠΑ βρέθηκε από αστυνομικούς στις 22 Νοεμβρίου η 75χρονη Jeanne Souron-Mathers, όταν άνθρωποι του περιβάλλοντός της δήλωσαν ότι για δύο εβδομάδες δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Προς έκπληξή τους όμως οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν πως η ηλικιωμένη δεν ήταν η μόνη νεκρή που βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ψάχνοντας τα δωμάτια, ανακάλυψαν μέσα στον καταψύκτη το πτώμα του συζύγου της, Paul Mathers, ο οποίος υπολογίζεται να είναι νεκρός τουλάχιστον για μία δεκαετία.

Ακόμα πιο περίεργο είναι πως πάνω στο πτώμα του άνδρα βρέθηκε επίσης ένα σημείωμα, με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2008, που έγραφε πως η σύζυγός του, Jeanne, δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατό του. Το σημείωμα μάλιστα είχε και σφραγίδα συμβολαιογράφου.

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του άνδρα αν και οι αστυνομικοί ανέφεραν πως νοσούσε από θανατηφόρο ασθένεια σε τελικό στάδιο. Ο θάνατός του εκτιμάται να σημειώθηκε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου του 2009, όταν ήταν 58 ετών.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 75χρονη έκρυψε τον θάνατο του συζύγου της προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τα επιδόματα και τις συντάξεις που του αναλογούσαν. Όλη αυτή η πλεκτάνη υπολογίζεται ότι κόστισε στο αμερικανικό κράτος περίπου 177.000 δολάρια.

Πηγή

news247.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...