Βραβεία στις καλύτερες φωτογραφίες του Instagram για το 2018 (ΦΩΤΟ)

Βραβεία στις καλύτερες φωτογραφίες του Instagram για το 2018 (ΦΩΤΟ)

Τα τελευταία χρόνια η αυξανόμενη απήχηση του Instagram έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο παλαιότερων εφαρμογών. Μελέτες δείχνουν πως ο μέσος χρήστης του Instagram ξοδεύει περίπου 32 λεπτά από τη μέρα του κάνοντας scroll στην εφαρμογή, ένα χρονικό διάστημα καθόλου αμελητέο. 

Δεν άργησαν, λοιπόν, να εμφανιστούν και τα πρώτα βραβεία για τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Το διαγωνισμό διοργάνωσε η Photobox και τιτλοφορείται PIPA (Photobox Instagram Photography Awards).

Οι νικητές στις δέκα κατηγορίες φωτογραφίας του διαγωνισμού PIPA 2018 αναδείχθηκαν μέσα από 180.000 φωτογραφίες και ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση στο Λονδίνο.

Το κορυφαίο βραβείο του διαγωνισμού, που συνοδευόταν από χρηματικό έπαθλο 5.000 λιρών, απέσπασε ο χρήστης @darrenwilliamhall με τη φωτογραφία του σκυλιού του, Τεντ.

σηνυξμτγ

Οι νικητές σε άλλες κατηγορίες:

Αθλητισμός: Νικητής @bam_perspectives

τρηρφτηε

Τέχνη: Νικητής @ericbenierburckel

μκθυξρμκ

Οικογένεια: Νικητής @eclectic_street

σνγφγδφ]

Ταξίδι: Νικητής @gilles_gilbert

βρφτγνε

Φεστιβάλ: Νικητής @saian_vergne

ρτηβρτηβρφδ

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/343944-Brabeia-stis-kalyteres-photographies-toy-Instagram-gia-to-2018-PHOTO ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...